maanantai 22. helmikuuta 2010

Lumileopardi

Vihdoin taas ehditään kirjoitella kuulumisia...
... meille kuuluu tosi hyvää. Kovasti nuo Miiru ja Wilma odottelevat Seinäjoen näyttelyä johon on yllätys yläätys enääkaksi viikkoa! Aika on kulunut aivan hurjan nopeasti ja nyt on jo tuomarijakokin tiedossa. Lauantaina Miirua tuomaroi jo ennestään tuttu Glenn Sjöbom ja Wilma puolestaan saa kuulla mitä uusi tuttavuus Marie Westerlund on mieltä tabby turkista. Sunnuntaina HCS tuomareina toimivat Marie Westerlund ja Henry Hornell.



Meille on pyryttänyt taas paljon lunta ja pakkanenkin on paukkunut vähän liiankin kovasti. Eli täällä on lumileopardille täydelliset olosuhteet, mistä varmaan johtuukin, että täälläpäin on havaittu hurja täplikäs lumileopardi. Se ulkoilee vaikka 25 asteen pakkasessa ja kovassa lumipyryssä. Kissaeläin karjuu ovella mammaa niin kauan, että pääsee loikkimaan kinoksissa ja temmeltämään lumituiskussa. Tämä kovaa pakkasta sietävä kissalaji ei mene sisälle kuin vasta sitten kun on pakko. Sopiva rasvakerros ja paksu tabby-turkki takaa leopardin pakkaskestävyyden ilman villatakkia.
Loppuun kuvia täällä majailevasta Lumileopardista mielipuuhassaan.





sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Hyvää ystävänpäivää!!

Voi kun on taas mennyt pitkä aika viime kirjoituksesta. Enempiä kuulumisia en ehdi kirjoitella tänäänkään vaan laitan niitä sitten ensiviikolla.



Hyvät ystävänpäivät meidän kaikille ihanille kamuille ja blogin lukijoille!