tiistai 4. toukokuuta 2010

Näyttelysuunnitelmia

Kun nuo kotisivut eivät vieläkään ole valmiit, ja kovinkaan moni ei varmaan ole enää kartalla siitä, mitä meidän näyttelykalenteriin kuuluu laitetaan nyt pitkästä aikaa meidän näyttelysuunnitelmia näkyviin.

Yleensä ollaan pidetty kesä näyttelytaukoa, mutta tänä kesänä ajateltiin tehdä poikkeus. Lähetin tuossa viimeviikolla ilmot Kes-Kis:ille eli kesäkuun toisena sunnuntaina oltaisiin, ainakin näillänäkymin, lähdössä Jämsään Wilma Wilhelmiinan kera. Miirun turkki ei ole niin hyvässä kunnossa, että lähtisin sitä Jämsään raahaamaan. Pakkaa karvanlähtökin olla hyvin vauhdissa aina tuohon aikaan siispä poika saa jäädä tälläkertaa kotiin.

Toista kesä näyttelyäkin ollaan hieman suunniteltu. Ajateltiin tässäkin tapauksessa poiketa meidän perinteistä ja lähteä Ouluun heinäkuussa. (Ei olla yli 200km matkan päässä käyty näyttelyissä). Vielä ei ole minkäänlaista varmuutta siitä ketkä lähtee, kummalle päivälle vaiko molemmille ja lähdetäänkö me reissuun ylipäätään, mutta sopii toivoa, kun sopivasti olisi vapaa viikonloppu.

Lokakuussa lähdetään tietenkin Seinäjoelle ja parissa muussakin näyttelyssä ajateltiin vielä syksyn aikana piipahtaa, mutta niistä sitten lisää myöhemmin.Wilma aina valmiina lähtöön mentiin sitten näyttelyyn, eläinlääkärille tai vaikka vain pihalle ulkoilemaan.

1 kommentti:

Miranda kirjoitti...

Hei tulkaas kattoo tota meidän blogia!!! Saatiin just uusi teksti laitettuu!!! Voitaasko me lisätä teidät tohon kaveri listalle?