tiistai 1. kesäkuuta 2010

Ja kesäkuu alkoi!

Voi kamala kun on taas vierähtänyt aikaa viime kirjoittelusta. Joo, taas tällainen aloitus, mutta ei voi mitään, kun aina vierähtää jokunen tovi ennenkuin ehtii kirjoittlemaan. Varmaan siihen vaikutti tuon hellejakson jälkeinen sadekausi (huomaa kuinka se masensi ;)). Vaikka senhän kuuluisi olla niin, että kun ulkona sataa ehtii, päivittää blogia ja kun aurinko paistaa niin tehdään sitten jotain muuta. Täällä se näyttää menevän juuri toisin päin. Noo eiköhän se taas tästä kun kesä alkaa. ;)

Jämsän näyttely lähestyy kovaa vauhtia. Ehdin jo säikähtää, että Wilman rokotukset eivät ole enää voimassa, mutta onneksi muistikuva oli vanha. Kaksi vuotta sitten Wilma rokotettiin kesäkuussa, ja nyt rokotus on voimassa elokuuhun saakka. Prinsessan karvanlähtö on aikamoinen. Olen nyt yrittänyt antaa sille jotain vitamiinilisiä ja kalaöljyä, että saadaan turkista näyttelykelpoinen.

Oulun näyttelyyn ilmoitin pelkän Wilman ja sunnuntaille. Lauantaina olisi kyllä ollut eläinlääkärintarkastus ihanan pitkään (11 saakka!). Rinsessan tukijoukkojen työt kuitenkin estää lauantaille tulemisen.

Niin juu... bongattiin meille sopiva esittelynäyttelykin kesäksi ja mennään nyt sitten Miljoona Kissaan Tuuriin, mikäli ei ole muuta menoa silloin.

Nyt kun tuo aurinko paistaa niin houkuttelevasti ja Wilma huutaa ulkoilulle lähtemistä oven vieressä ei-niin-huokuttelevasti pitää tästä varmaan lähteä hiljentämään kissa ja mennä nauttimaan auringosta.

1 kommentti:

Sirpa kirjoitti...

Aurinkoista ulkoilukesää ja onnea näyttelyihin!