perjantai 1. lokakuuta 2010

Huomenna näytelmiin!!

Meidän bloggaustauko nyt vähän venähti ja ehti kuukausi vierähtää ilman blogin parissa hääräystä, mutta ollaan nyt sitten takaisin! Syksykin on jo saapunut ja puiden lehdet vaihtaneet väriä. Miirun synttäripäivä meni rennosti ja kultapoika puuhaili innoissaan aktivointileikkien kanssa ja välillä herkkuja syöden.

Säikähdin tuossa edellisen kuun alkupuolella että Wilman rokotukset on menneet vanhaksi. Aloin jo laskea päiviä, että pääseekö prinsessa näyttelyyn jos rokottaa silloin. Onneksi näyttelyyn oli vielä reilu kuukausi ja nyt sitten viikonloppuna suunnataan kahden kissan voimin kohti Seinäjokea. Näytelmiin lähtee siis wilma ja Miiru ja toivotavasti nähdään paljon tuttuja taas pitkästä aikaa! :)

Vahvistuksien kanssakin kävi niin että ehdin nekin jo välissä hukkamaan ja tänään taas järkytyin kun niitä ei meinannut löytyä mistään. Onneksi pienen penkomisen jälkeen ne lojuvat nyt tuossa vieressä odotamassa, että sujautan ne lukkuun.

Lauantain tuomarista ilahduin toden teolla, kun lukaisin vahvistuskirjeestä Kristiina Raution nimen! Tätä tuomaria olen toivonut jo kauan ja vihdoin toiveeni toteutui! Molemmilla siis lauantaina Rautio. Sunnuntaina mukava vanha tuttu Arja Martikainen tuomaroi molempia HCS kissoja (sekä uroksia että naaraita). Miirulla Arja on ollut muistaakseni kaksi kertaa ja Wilmalla kerran.

Mitään kuvia en nyt valitettavasti pysty laittaa kun kirjoittelen tällä meidän upouudella koneella ja täänne en ole mitään ehtinyt vielä lataamaan. Kuulumisiakaan ei sitten sen enempää sillä laukku on edelleen pakkaamatta. Tutuille, jotka S-joelle on tulossa, sellaisia terveisiä että huomenna/ylihuomenna nähdään!

2 kommenttia:

Hellu ja misut kirjoitti...

No mutta hei todellakin pitkästä aikaa, mie ainakin jo ehdein kuvitella vaikka mitä !! Me ei olla tulossa seinäjoelle, kun on niin kovaa tuo laukunpakkaaminen...:). Ei vaiteskaan, joskus vaan on paperit sun muut hukassa, useampaankin kerran, tuttu juttu ! Menestystä teille näyttelyyn !!

Sirpa kirjoitti...

Onnea näyttelyyn! :)