lauantai 9. kesäkuuta 2012

Ja taas näytelmä höpinöitä

Pääsimpä vihdoin minä (Wilma wilhelmiina) itse tänne horisemaan jotain viimeisimmistä näytelmistä (Tampere 19.5.), kun nyt on mammalta tullut niin monta postausta. Kuka sen tylsästä näkökulmasta kirjoiteltuja pulinoita jaksaisi lukea. Nyt asiaan siis! Perjantaiset pesut meni hyvin vaikka vähän yritinkin huudella prinssiä apuun, kun kaameaa, märkää vettä virtasi turkkiani pitkin. Olin niskasta hännänpäähän aivan uitettu kissa. Siitä huolimatta, että vesipisaroiden ja shampoon hyökkäys kesti vähemän aikaa kuin yleensä, homma oli syvältä. Onneksi sain palvelijalta kuitenkin jauhelihaa ja märkäruokaa palkaksi, kun en pahemmin rimpuillut. Mun perjaate on, että olen kunnolla, kun kerta on ruokapalkka.Lauantaina sitten mut tungettiin kesken unien koppaan ja voitteko kuvitella, että jälleen kerran kysymättä mun mielipidettä asiasta! No eipä se sitten kauheesti haitannut, kun sain jatkaa nukkumista autossa. Pari kertaa kyllä alkoi pitkästyttämään nääntävän tylsä matka ja kysäisin sviittini uumenista palvelusväeltä, että kuinka monta kilometriä on vielä jäljellä. Lisäksi viihdytin itseäni muutamaan kertaan vähän lauleskelemalla.Eläinlääkärintarkastus vähän jännitti, kun ei sitä ikinä teidä kuinka kovakourainen lekuri siellä on vastassa. Menee pian turkki ihan piloille ja sileään ihooni tulee mustelmia, jos liian kovakouraisesti käsitellään! Ihan mukava naislekuri oli pöydän toisella puolen eikä hetken päästä enää jännittänyt yhtään, kun tiesi, että ammattitaitoa löytyy.Mun häkki sisustettiin jälleen kerran tummanvioletiksi. Tuossa jo niin kuluneesti sisustetussa häkissä päivä meni lähinnä kuorsatessa ja keimaillessa ihastelijoille. Välillä mut kiikuttettiin tuomarinpöydälle. En oikeen vieläkään täysin ymmärrä sen ideaa, mutta siinähän se meni. Tosin en oikeen perustanu siitä miestuomarista. Naisihmisten hurmaaminen on enemmän mun juttu. Siksipä päätin vähän protestoida mammalle sitä, että jouduin miesihmisen käsittelyyn ja olin vaan painautuneena mamman mahaa vasten melkein koko arvostelun ajan. Silti se miekkonen (Irek Pruchniak) kruunas mun kakkoseksi. Tyytyväisiä oltiin siihen koko porukka. :) Alta löytyy arvosteluseteli jälleen kerran kuva muodossa.2 kommenttia:

Friede ja Figo kirjoitti...

Oletpas ollut reipas! Tuossahan on jo monia asioita, joihin me ei suostuttaisi ollenkaan! Meitäkin kyllä kuljetettiin viikolla, mutta ei sentään pesty! Eikä ketkään vieraat kissanhajuiset ihmiset kopeloineet! Eikä jouduttu olemaan häkissä eikä vieraat tuijottaneet.

Tuollainen reippaus ja rohkeus on mitä arvostettavinta!

Joose kirjoitti...

Ihana tuo teidän kissa ! Itsekkin pyörin kotikissa Tyyne-Liinan kanssa näyttelyissä, olisi kiva tavata joskus : ) Liitythän lukijaksi Tyynen ja Arin blogiin ? :)

- Tyyne-Liina ja omistaja