perjantai 20. heinäkuuta 2012

Uudistuksia

Meinasin aluksi julkaista kirjoituksen otsikolla Uutuuksia, mutta sitten se alkoi kuulostaa käytetyltä. Selailin blogihistoriaa taaksepäin ja sieltähän se löytyi, vanha Uutuuksia-postaus neljä kuukautta sitten. Tässä mainio esimerkki "hyvästä" mielikuvituksestani. Lisäksi keksin hienosti muokata uutuuksia sanan uudistuksia muotoon..

Nyt etevän aloitukseni jälkeen paneudun tässä tekstissä siis blogissa tekemiini muutoksiin. Muokkailin hieman tuota profiilin tekstiä. Perusidea pysyi silti samana. toteampa vaan, että huhhuh, kuinka töksähtelevältä se vanha pystyikin kuulostaa..

Lisäksi tein sivupalkkiin pieniä lisäyksiä. Uutuutena palkissa koreilee Sivut-osio (mielikuvitusta olisi toki jälleen voinut käyttää...)Sieltä löytyy nyt linkki etusivulle. (En tiedä nyt siitä kuinka tarpeellinen se loppujenlopuksi onkaan, mutta siinäpä pönöttää.) Etusivu jutskun alapuolella on linkki "linkkejä". Sinne lisäilen tarpeellisia linkkejä jatkossakin aina, kun niitä mieleen juolahtaa (tai uusiin kiinnostaviin törmään).

Toistaiseksi viimeisenä löytyy "viikon parhaat". Tästä sivusta olen ylpeä ja innoissani. :D Ideana siis on, että päivitän tuolle sivulle aina joka viikko jonkin hauskan, hellyyttävän tai muuten vaan ajatusta herättävän otoksen karvateista. Lisäksi sivulle päivittyy viikoittain myös jonkin sortin vinkki. Vinkki voi olla esim. linkki johonkin ajankohtaiseen tapahtumaan, yksinkertaisesti vain joku hyvä vinkki tai vaikka kissantarvikkeen rakennus/askartelu ohje. Lisäksi sivulle voi päivittyä muutakin asiaa. Tämän viikon vinkki on nyt voimassa myös ensiviikon, sillä en ole viikkoon kotosalla. Mitäs mieltä te lukijat olette tuosta uudesta "viikon parhaat" -sivusta?

Paljon pieniä muokkauksia on tullut myös tehtyä. Päivittelin mm. listan lempi blogeista oikealle aikakaudelle. :D

Ettei tästä tule ihan kuvaton postaus, niin lisäilempä tähän loppuun vielä tuon viikon kuvan. Se kun on yksi lemppari otoksistani, vaikkei siinä mikää paras mahdollinen laatu olekaan.Saa laittaa risuja ja ruusuja uudistuksista! Myös parannusehdotuksia otamme mielellämme vastaan!

7 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Ihan ok. Viikon parhaat on varmaan toimiva konsepti, kunhan sitä muistaa päivittää.

Bediitta kirjoitti...

Jep, sehän siinä onkin, että päivittäminen voi tuottaa vaikeuksia... Poistoon sitten, jos ajantasalla pitäminen tuottaa tuskaa.

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Viikon parhaat on tosiaan varmaan hyvä juttu. Meillä vain taitaisi jäädä päivittämättä... Muutoinkin uudistukset vaikuttavat aivan hyviltä!

Edelliseen kirjoitukseen sen verran, että meillä on maukumisasiat hyvällä mallilla :D Friedestä lähtee kova ääni, ja jos se katsoo olevansa nälkäinen tai on tapahtunut muuta hänen mielestään suurta rottuutta, ääni on kahta suurempi! Figon ääni taas on pienen pieni miiiu. Hurja kolli...

Nuo teidän havainnollistavat maukumiskuvat on mainioita! Monenlaisia ääniä on päässyt kuvia otettaessa ;) Tämä tämänkertainen vauvakuva taas on niin suloisia, että meinaa itku päästä. Tuo pikkiriikkinen tassukin ja kaikkea!

Hra Mäykynen kirjoitti...

Jostain syystä sivupalkin latautuminen kestää ikuisuuden (useita minuutteja). Meinasin jo kirjoittaa, että täällä yksi sokea ei onnistu edes löytämään uudistettuja asioita :D Ehkä joku tilapäinen blogger-häiriö tms. Toinen ihmetys on, että Mäykysellä ei ole lupaa lukea noita ylhäällä olevia linkkejä Mirri, Wilma Wilhelmiina, Miiru ja Miuku -sivuille. En tiedä onko tarkoituskaan, mutta kun ne linkit on tyrkyllä heti bannerikuvan alla, niin ehkä niiden ei ole tarkoitus olla käyttöoikeuden vaativia?

Muuten hyviä uudistuksia, viikon parhaat tosiaan sillä oletuksella, että se päivittyy (meillä ei olisi toivoakaan, että henkilökunta saisi pidettyä sellaista..).

Otsikon keksimisen vaikeus on itsellekin tuttua, useaan kertaan on pitänyt ensin varmistaa, onko vastaava otsikko jo käytetty. Ei ole helppoa, kun pitää samantyyppisille asioille keksiä aina joku uusi ja hiukan kuvaava otsikko.

Saara kirjoitti...

Meillä kesti tosi kauan että sivupalkki näkyi ja ei päästy Miirun poppoon kotisivuille. Netti on kyllä muutenkin aika hidas tällä hetkellä. Hienot kuvat koko poppoosta!

Mindy kirjoitti...

Samoja ajatuksia kuin muilla kommentoijilla. Jaksaako päivittää niin usein? Jos lukija huomaa, ettei päivity viikottain, jää helposti myöhemminkin lukematta. Linkki on myös aika huomaamaton, niin monelta voi jäädä hyvät vinkit näkemättä. Muuten oikein hyvältä näyttää! :)

Bediitta kirjoitti...

Voih, yritin matkallani vastata teille, kun olin puhelimen kautta ensimmäistä kertaa blogissa, mutta en vissiinkään onnistunut siinä. Siispä uudelleen kirjoittamaan...

Henna, Friede ja Figo:
Friede ainakin osaa puollustaa oikeuksiaan. :D Figo sitten puolestaan on vissiin suloisen vaatimaton. Jännä kuinka kissoilla on maukumisenkin suhteen niin paljon eroja.

Hra Mäykynen: Itse myös ihmettelin tuota sivupalkin latautumisen hitautta. Luulin kuitenkin, että oma koneeni on jotenkin hidas. Hyvä tietää, että teillä on havaittu sama ilmiö. Voi kyllä toki olla joku blogger häiriö niinkun sanoitkin.

Ylälinkkien tilanne taas on sellainen, että linkit vievät kotisivuille, joissa on pienet esittelyt joka karvatuksesta. On kuitenkin käynyt niin, että en pysty enää kotisivuja päivittämään, koska tietokone jotenkin aina heittää pois netistä, kun yritän sivuja päivitellä. :/ En tiedä sitten missä on vika. Pitäisi varmaan siirtää sivut johonkin muualle tai keksiä linkkeihin joku uusi juttu. Tarkoitus siis olisi, että pääsisitte lukemaan esittelyt.

Saara: Kiitämme kehuista. :) Meilä myös tuo sivupalkin latautuminen kestää.. Kotisivujen ongelmasta selitinkin tuossa yllä Mäykyselle.

Mindy: Päivityskysymys tietenkin selviää ajan kanssa. Toista viikkoa mennään ja sain sinne jotain laitettua, että ei hyvällä alulla ollaan. :D Hyvä pointti kyllä, että jos ei päivity aina ajallaan, niin kukaan tuskin jaksaa lukea. Samoin hyvä, kun huomautit huomaamattomuudesta. Koitan keksiä linkkiin jotain huomiota herättävää.

Kiitos kaikille kommenteista! :)