lauantai 27. lokakuuta 2012

Miten valmistaudumme talveen?

(Kirjoittaja(t): Poppoon karvatit)

1. Täyttämällä mahan säiliöt ruoholla, jotta sitä riittää pötsissä talven yli.


2. Teroittamalla kynnet superteräviksi, koska talven aikana ulkoilut vähenevät ja lyhenevät ja sen seurauksena joutuu käyttää teroittimena sisällä jököttävää kiipeilypuuta (se on tietenkin sata kertaa huonompi vaihtoetho, kun oikea ulkona huojuva puu!).
2+ tietenkin täytyy testata tuliko kynsistä tarpeeksi terävät!


3. Tutkimalla tarkoin kaikki mahdolliset paikat, jotka saattavat peittyä talven aikana lumeen...


4. ...ja tietenkin merkaamalla ne omalla hajullaan tuoksullaan


5. Vaanimalla lehtien seassa, kun maastoutuminen on vielä (vähän) uskottavampaa kuin valkoisessa talvimaisemassa. (Teillä valkoisilla lukijoilla maastoutuminen talvella onkin aivan eri juttu:))


6. Piiloutumalla kasvien sekaan, kun se on vielä mahdollista!


Mitenkäs teillä ollaan valmistauduttu talveen?

Syyskuvia sisältävän postauksen ajateltiin sopivan vielä tähän kohtaan, vaikka ensilumi on saartanut jo ainakin tämän poppoon valtakunnan...

Ps. Viikon parhaat -sivulla mainostetut kilpailut ovat vielä hetken käynnissä, joten, jos et ole vielä jaksanut/innostunut/tiennyt kilpailusta, niin vielä ehtii osallistumaan!

-Suuri kissatutkimus (Voita 100e lahjakortti M&M:iin)7.11.2012 asti.

-Mjaun kuvakilpailu (osallistu joko äänestämällä ja/tai lähettämällä kuva kissastasi) 31.12.2012 asti.

Ps2. Näistä peeässistä taitaa näköjään tulla jo vakituisia postauksen lopetuksia, kun niitä on esiintynyt lähiaikoina niin runsaasti... (ja se ei ole kylläkään ollut tarkoituksenmukaista)

6 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Kovin perusteellistä työtä siellä on jouduttu tekemään ;)

Mamma N kirjoitti...

Ihania kuvia teillä aina! Talveenkin on varustaudutta varsin mallikkaasti. Täällä on vasta keretty suunnittelemaan ja sitten jo tuli pakkaset.

Mindy kirjoitti...

Meillä on henkilökunnan puolesta valmistauduttu torppaamalla parvekkeen ovea kaikenlaisilla esineillä. Ei auta. Neiti näppärä repii monta kertaa päivässä parvekkeen oven tiivisteitä, vaikkei sitten kauaa viitsi parvekkeella ollakaan, jos ovi suvaitaan avata.

Teidän poppoon toimet vaikuttavat paljon fiksummalta ja hauskemmalta. Varsinkin lehtivaanintakuva on upea.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Hyviä neuvoja ovat nuo kaikki. Turkkia kannattaa tietysti opetella pörhistämään paremmin. Ja ehkä voisi hankkia hieman lisää vararavintoa turkin alle, kröhm!

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Voi, teillä on sitten talveen varustauduttu paljon paremmin kuin meillä. Noista hajuista/tuoksuista ei meilläkään koskaan päästä yksimielisyyteen että kumpia ne oikein on :O)

Bediitta kirjoitti...

Taru, perusteellisuus kannattaa, niin ei talvi pääse yllättämään. ;)

MammaN, kiitokset! Vielä ehtii valmistautumaan. :) Ainakin täälläpäin tuo ensilumikin suli, että seuraavaa kuuroa odotellessa..

Mindy, kyllä tuo teidän henkilökunnankin valmistautuminen vaikuttaa fiksulta. Meidän kissakunnan touhu on vähän samankaltaista, että pyytävät päästä ulos, mutta siellä ei silti viivytä kauaa. :D

Myrsky, tosi hyviä vinkkejä! Tuo vararavinnon hankkiminen kuulostaa herkulliselta ja tietenkin käytännölliseltä. ;)

Alwaro Black Winner, hah, hajut/tuoksut on ikuinen mysteeri. :D