sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Rauhalliset joulukuulumiset ja muuta pulinaa

(Kirjoittajat: Poppoon katit)
Meidän joulu kului toosi kivoissa ja rauhallissa tunnelmissa. Saatiin paaljon hyvää ruokaa ja herkkuja. Niin, tietysti rapsuja unotamatta. Eikö nuo oo melkein parasta mitä kissa voi lahjaksi saada? Saatiin me pari oikein konkreettista lahjapakettiakin. Niistä kuoriutui tietenkin ruokaa. Toisesta paketista tuli viisi Natures Menu märkäruoka pussukkaa, jotka mamma oli saanut lahjaksi osallistumisesta suureen kissakyselyyn ja siitä toisesta saatiin sitten saman ruokamerkin nameja.


Viisi vapaavalintaista märkäruokapussia.


Uudet joululahjanamit, jotka uppos tottakai meille kaikille!

Sitten vuorossa pari kuvaa perinteisistä joululeikesitä:


Mitäs te saitte lahjaksi? :)

(Mamma)
Sitten niihin pikaisiin aikaisempiin kuulumisiin. Elikkä 10.-11.11. oltiin seinäjoen raviradalla näytelmissä ja sieltä Wilma sai huikeat pisteet vuoden kissakilpailua varten. Tyttö nimittäin oli lauantaina NOM (paras lyhytkarvanaaras) ja sunnuntaina NOM ja BIS (Näyttelyn paras kotikissa). Kotikissojen edustus oli aika niukka.

Lauantaina Anne Paloluoma kruunasi Wilman NOM:iksi vaikka tyttö olikin kauttaaltaan järkyttynyt pöydällä istuskelevasta muukalaisesta. Nimittäin kissapatsaasta. Sitä piti pari kertaa läpsäistä ja varmuuden vuoksi vielä näyttää sihinällä ja murinalla, kuka sillä pöydällä määräsi. Onneksi turkin laatu pelasti tilanteen ja tällä oljenkorrella tyttö pääsi paneeliin. Siellä vastuksena oli hurjan komea tabbypoika, joka olikin meidän häkkinaapuri.


Siinä meidän häkkinaapurikomistus ja Wilma yhteiskuvassa. :)

Sunnuntaina puolestaan ei enää kissapatsaat kiusanneet Marta Ziemianskan pöydällä, koska niitä ei ollut... Vastustajia oli tälläkertaa vain yksi ja jälleen kissan kunto ratkaisi tilanteen. Wilma oli jälleen paneelissa ja mamma aivan pyörryksissä.

Kummempia ei ole tainnut tällä tantereella tapahtuakaan. Paitsi perinteinen ensimmäinen talviulkoilu, jolloin karvatit kulkee vain aurattuja alueita pitkin ja ottaa pari askelta lumikinokseen, jonka jälkeen peruuttaa takaisin. Lumi on ihnhottavan kylmää ja märkää.

Huomenna palaillaan uuden vuoden toivotteluiden kera!

3 kommenttia:

Mindy kirjoitti...

Onnittelut hienosta näyttelymenestyksestä!

Musta kirjoitti...

Hienoo Wilma! Girrrrl Power! *tassut!*

Päivi Tammelin kirjoitti...

Olipa hieno kuva kaveruksista;)
Hyvää Uutta Vuotta 2013 koko poppoolle. Toivottavasti vielä jossain näyttelyssä tavataan:)

toivotteleepi häkkinaapuri Luca perheineen