lauantai 24. huhtikuuta 2010

Mirri ja Miuku 6 vuotta!

Siskokset täyttävät tänään (24.4.) 6 vuotta! Nuoriahan ne vielä vaikka ensivuonna saavuttavatkin 7 vuoden ja "veteraani iän" ainakin näyttelyluokkia katsoessa.



Kuusi vuotta sitten Miuku ja Mirri astuivat ilahduttamaan elämäämme, Miuku minuuttia vaille puoli kaksi ja Mirri joskus kuuden kieppeillä. Siskokset varttuivat vaikka emolle kävikin huonosti ja nyt molemmat ovat oiekin kauniita tyttösiä, joilla on ollut muutamia omia pentueita. Näistä kuningattarien jälkeläistä esimerrkeinä Miiru ja Wilma, jotka tänäänkin juhlistavat täällä siskosten syntymäpäivää.

Tytöt saivat syntymäpäivälahjaksi kumpikin oman vaaleanpunaisen timanttipannan, kun vanhat ovat aika rumaksi kuluneet. Tietysti Miukulle ja Mirrille on luvassa vielä paljon herkkuja, rapsutuksia ja tietysti ulkoiluakin.



Ostettiin tuossa viimeviikolla järjestelmäkamera, kun vanha (joka siis ei ollut järjestelmäkamera) ei toipunut siitä zoom virheestä. Kuvia en vielä ole tänään pystynyt ottaa, kun heti ensimmäisen kuvan jälkeen tuli kortti täyteen. Siispä kortti tyhjättiin jo toista kertaa tällä viikolla. No sitten toista kuvaa ottaessa kävi niin, että kamera sammui ja taas nähtiin miten kovassa käytössä se on viikon aikana ollut. Eikun kamera lataamaan. Eiköhän me vielä tänään saada jotain synttäri kuvia. ;)
Niin juu ja kuvien laatu on parempi, mitä entisellä kameralla ottettaessa. ;)

4 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Mirrille ja Miukulle isot synttärionnittelut - vielä nuoria kissoja!:)

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Kamut! Oikein pal onnea teille! Vielä monta hyvää vuotta edessä!

Elvis ja Hellumarja kirjoitti...

Oikein iloiset onnittelut ja HURRAA-miukaisut teille Mirri ja Miuku synttärien johdosta !!!
Ja vielä isot halimukset kummallekin :D :D

Hra Mäykynen kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut!