perjantai 2. heinäkuuta 2010

Vihdoin raporttia Jämsästä...Oikein taas hävettää kun Jämsän näyttelystä on pian kuukausi ja vasta nyt ehdin tulla laittamaan raporttia. Kyllä aika vaan menee nopeasti...

Noh niin näyttelypäivä siis kului saman vanhan kaava mukaan (toistan nyt vielä vaíkka kaikki jo varmaan osaavatkin sen vaikka unissaan...) tuttavien kanssa jutellen, kuvaillen ja fiilistellen, sekä ostoksia tehden. Tietysti Wilmakin käväisi pöydällä.

Tuomari Lone Lund sai arvostella kahta kaunista HCS naarasta, Wilma Wilhelmiinaa ja Susannaa. Wilma oli harvinaisen hermostunut, mutta kuitenkin pysyi suht rauhallisena.Tällaista mieltä Lund oli Wilmasta

Tyyppi: Lovely, Well balanced lady. Medium ...+ body
Pää: Sweet expression a little out of balance with the body ... should be stronger.
Silmät: Medium in size lemon shape (?) clear colour.
Korvat: Small, open, well plated
Turkki: Fine.
Häntä: Good length & shape
Kunto: Ex.
Yleisvaikutelma: Sweet alert.

Arvostelutulos 2.

Siinähän se jo tulikin, että toiseksi meidän rinsessa tuli. Mamma on kuitenkin ihan tyytyväinen arvosteluun ja ei ykkös sijaa oltaisi saatukaan tuollaisella hermostuneisuudella.


Häkissä oltiin sitten näin rentona..

Kaikin puolin tosi mukava reissu. Ei se oranssihtava valokaan haitannut vaikkakin kuvista tuli hieman oransseja, mutta mitäpä tuosta.

Ylihuomenna sitten olisi tarkoitus lähteä Ouluun. Se ei kuitenkaan aivan 100 prosenttisen varmaa ole, kun on luvattu aivan hellesäitä, mutta huomenna sitten raporttia siitä. ;)

Ps. Näyttely albumista löytyy vielä pari kuvaa lisää!

3 kommenttia:

Baker ja Max kirjoitti...

Hienoja kuvia ja oranssi väri tuo makeen lisän kuviin :)

Sirpa kirjoitti...

Onnittelut hienosta näyttelymenestyksestä! :)

Bediitta kirjoitti...

Kiitos kiitos molemmille! =)