maanantai 19. heinäkuuta 2010

Oulun näytelmätVihdoin ehdin tulla kirjoittamaan raportin Oulusta. Kyllä aika vaan kuluu nopsaan kun tuostakin näytelystä on jo kaksi viikkoa!

Nonii eili auto tosiaan startatiin aikaisin aamulla. 311 km:n näyttelymatka sujui hienosta, mitä Wilma nyt vähän ilmoitteli olemassaolostaan alkumatkalla. Ilman kakkoja ja pisuja päästiin pitkän ajamisen jälkeen perille ja rinsessa sijoitettiin viileään (ja pimeään) nurkkaan näyttelypaikan alakertaan. Onneksi saatiin tutuilta vinkkiä, että alhaalla olisi viileämpää ja ylhäällä tulisi olemaan pakahduttavan kuuma. Sijoittuminen olikin siis sillä selvä.Päivä sujui yllättävän nopeasti eikä ehditty edes paljon tuttujen kanssa jutustelemaan. Ennen arvostelua ehdin kyllä kauhistelemaan Wilman karvanlähtöä! Paita oli tyystin peittynyt tabby-kissan karvoihin, kun Wilmaa piti sylissä... ei hyvä.

Kisa paneelipaikasta käytiin kolmen kauniin HCS naaraan kesken ja Sirpa Lindelöf sai päättä voittajan. Wilma oli hermostunut ennen arvostelua ja pöydälläkin pari ensimmäistä minuuttia meni kauhistellessa. Onneksi pienen alkujäykkyyden jälkeen pikkuinen rentoutui ja alkoi puskea ja kiehnätä tuomaria. Kehuja tuli paljon karvanlähdöstä huolimatta. Paneeliin pääsi Susanna, Wilma oli hyvän käyttäytymisen onsiosta toinen ja Kristiina kolmas.Arvostelusetelissä luki...

Tyyppi: Nice harmony in blody.
Pää: Ex look, soft jotain.., Ex jotain..
Silmät: Ex colour & shape.
Korvat: Alert setting, ex shape.
Turkki: Ex colour, ex pattern, nice density(?)
Häntä: Excellent.
Kunto: Excellent.
Yleisvaikutelma: Sweet, nice size.
Arvostelutulos: 2.

Loppupäivä Wilmalla meni häkissä loikoillessa.Loppumatka sujui ilman tabby-kisun miu-ääniä vaikka kierrettiinkin hieman pitemmän kautta.


Takapenkiltä kuului vain kova kuorsaus. ;)

3 kommenttia:

Maiselmo kirjoitti...

No onneksi te menitte viileään huoneeseen, kun Wilmalla olisi tullut ylhäällä kuuma. Ja Wilma ainakin rauhoittuisi, kun siellä alhaalla olisi pimeää, jos se nukkuisi pimeässä. Hyvä Wilma! <3 Hyvin se meni!!! :D

Elvis kirjoitti...

Vautsi sää oot ollut taas näyttelyssä Wilma, mutta kyllä sinä oletkin niin nätti ja tuo väri toooosi hieno, kröhöm, vähän niinkuin mulla nuo värit ;)

Mukavaa heinäkuun jatkoo koko poppoolle ! :)

Wilma kirjoitti...

^Kiitti paljo! Sä myös oot kovin komea ja hyvää loppukesää teillepäin! (=