keskiviikko 11. elokuuta 2010

Täällä jälleen!

Ajateltiin tulla ilmoittautumaan teille, että kyllä me tätä blogia vielä päivitellään, vaikka onkin ollut pieni tauko. On vain ollut kaikenmoista hässääkkää.

Elokuu alkoi taas ja ei voi kuin ihmetellä kuinka ihmeessä kesä vierähti niin nopeasti. Kissat on pääasiassa nauttineet lämpimistä säistä sisällä. Vaikka on välillä pitänyt hellesäällä päästä ulos, niin ei siellä kuitenkaan kovin kauaa jaksettu olla. Pikku-Wilma parka on tärissyt hirmuisen ukkosen vuoksi, kun ei tässä meidän pällä Wilman aikana oikein ole ennen ollut ukkosta. Tänä kesänä jopa kaksi kertaa.Tällähetkellä koko poppoo nautiskelee ulkoilmasta, kun säät on sentään hieman viilenneet.


Miuku ja Wilma ulkona löhöilemässä

Hieman on tulevia näyttelyitäkin mietiskelty ja huomisen aikana selviää ollaanko lähdössä Tampereen näytelmiin. Seinäjoki lokakuussa on suht varma ja siitä eteenpäin on aivan auki. Varmaankin pidetään loppuvuosi näytelmistä taukoa ja näkyillään sitten taas alkuvuodesta. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä, voihan nuo suunnitelmat vielä muuttua.

Nyt taidan tästä mennä hakemaan karvakasoja sisällepäin, kun ovat tuola ulkona jo jonkun aikaa lojuneet. Kivaa elokuun alkua kaikille! :)

4 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Ters! Joo kivaa loppukesän alkua teillekin! Miu-mau!

Sirpa kirjoitti...

Mukavaa elokuuta! :) Toivottavasti ukkoset pysyvät poissa niin Wilman ei tarvitsisi pelätä.

Nessu ja Maiselmo kirjoitti...

Mukavaa kesää Kaikille!! Ja ukkosta ei kiitos. Että Wilma saa rauhaa.

Hellu ja misut kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa ! Juu kesällä monella on blogipäivitykset harvemassa, kyllä me ymmärretään :). Terkkuja söpöliineille !!!