maanantai 6. joulukuuta 2010

Itsenäisyyspäivän agilityilyäMeidän itsenäisyyspäivää on vietetty touhukkain tunnelmina ainakin kissojen osalta. Mirrin viimetalven agilitykuvia ei saatu koneelle, kun muistikortti vioittui niimpä otin Mirrin tämänpäiväisistä agilityilyistä jonkinlaisia otoksia. Karvatukset ovat olleet yllättävän aktiivisia leikkiessä ja juostessa rallia ympäri taloa. Muutama painimatsikin on otettu.Itsenäisyyspäivän kunniaksi kisut ovat saaneet maistella minttunappeja ja seitiä. Illalla on vielä luvassa jauhelihainen ateria.


"Mennäkkö ali vaiko eikö mennä?" Alitus tuottaa Mirrille välillä vaikeuksia ja joskus Pörrökarva päättääkin hypätä alitusesteenkin yli. Kuka nyt haluaisi että lunta tulee turkkiin!Oikein hyvää itsenäisyyspäivän jatkoa! :)

3 kommenttia:

baker, max ja tiinuli kirjoitti...

Jännän näköistä!!! Me ei paljon talvella ulkoilla, eikä varsinkaa Baker kun se on jo täyttänyt 19 vuotta ja on vähän heikko vanhus

Hellu ja misut kirjoitti...

Hei ! Mahtavaa kissoille, että touhuilet jopa agilityä niitten kaa ! Ei voi kun ihailla !

Miirun poppoo kirjoitti...

Baker, Max ja Tiinuli:
Juu ei mekään ikinä kauaa tarjeta pihalla olla varsinkaan näillä pakkasilla. Onnee oikein paljon ihanalle Bakerille (vaikka tää todellakin tulee vähän myöhässä tää onnittelu)

Hellu ja Misut:
Juu kyllä me tykätään tosta agilitystä hurjasti vaikka ei me enää niin usein agilityilläkään. Pari kertaa kuukaudessa :)