torstai 30. joulukuuta 2010

Onnellista Uutta Vuotta 2011!

Nyt sitten on vuoden 2010 viimeinen päivä! Meidän tämä vuosi vilahti oikein ihanasti. Hurjasti kivoja uusia kokemuksia. Paljon mukavia tuttavuuksia. Paljon hauskoja hetkiä myös vanhojen tuttavien ja ystävien kanssa. Ehkä hieman vähemmän luovia blogi hetkiä, mutta ensi vuonna niitä lisää.

Näyttelyiden kohdalta tämä vuosi oli antelias. Alkuvuosi näyttelyiden parissa aloitettiin tutusti ja turvallisesti maaliskuussa Poh-Kisin näyttelyllä ja vuosi huipentui myöskin Seinäjoelle Poh-Kisin näytelmiin lokakuussa. Siellä karvatusten hyvä menestys jäi ikimuistoisena mieleen. Kesällä tehtiin historiaa käymällä kolmessa näyttelyssä. Ensin Jämsässä, sitten Oulussa, joka oli meidän ensimmäinen yli 250km:n matkan päässä oleva näyttely. Myöskin yksi esittelynäyttely Tuurissa (jonka kuviat ja raportit on vielä julkaisematta...) tuli pitkästä aikaaa koettua. Kaikkiin näyttelyihin liittyy omat hauskat ja ihanat muistonsa. Myöskin matkoilla on tapahtunut kaikenlaisia kommelluksia viitaten Jämsän ja Oulun reissuihin.

Toivonttavasti ensi vuodesta tulee yhtä antoisa ja iloinen. Se tuo varmasti mukanaan paljon koettavaa ja uusia yllätyksiä. Koska kuluneen vuoden Oulun näyttely meni meidän osalta hienosti, olisi suunnitelmissa suunnata myös ensi kesänä jonnekin kauemmas. Toivotaan siis että ensi vuoden näyttelypäivistä tulisi vähintään yhtä värikkäitä ja ihania, kun ne ovat tähän asti olleet. Ken ties vielä värikkäämpiä ja ihanampia. "Vanhojen" kamujen blogeja aiotaan seurailla edelleen ensivuoden puolellakin ja uusia tuttujakin varmasti löytyy, niin blogimaailmasta, näyttelyistä, kuin muualtakin.

Nyt on aika toivottaa teille hyvät, kivat ja ihanat uudet vuodet sekä kiittää teitä kamuja, tuttuja ja blogin lukijoita kuluneesta mukavasta vuodesta 2010! Ilman teitä olisi jäänyt monet jutustelu tuokiot jutustelematta ja monet kokemukset ym. kokematta.

Oikein ihanaa ja antoisaa uutta vuotta 2011!Ensivuonna (ken ties jo huomenna) palaillaan :)

3 kommenttia:

Elvis kirjoitti...

Oikein ihanaa herkkurikasta uutta vuotta 2011 ja menestystä näyttelyihin ! :D

Aivan takuuvarmasti tavataan myös ens vuonna ;)

Sirpa kirjoitti...

Iloista uutta vuotta ja onnea alkaneen vuoden näyttelyihin! :)

seijastiina kirjoitti...

On komeat kissat.
Bannerikuva ihana, siinä sitä ollaan kasvokuvissa nätisti, ihanasti ♥
Hyvää kuluvaa vuotta!