keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Suunnitelmia

Hui kauhistus! Kyyllä aika vierähti taas nopeasti ja eletään jo maaliskuun ensimmäistä viikkoa! Ei olla lopeteetu meijän bloggailua vaikka se siltä olisi taas näyttänytkin. Mamma vain on ollut niin laiska ettei ole jaksanut vaivautua kirjoittelemaan, mutta nyt vihdoin.
Vuoden alussa tehtiin taas suunnitelmia mm. näyttelyiden osalta. Vuoden kissa ilmot laitettiin s-posstilla tammikuun alussa ja samoin Seinäjoen näyttely ilmot postitettiin kerrankin hyvissä ajoin, sillä näyttely näytti täyttyvän kovaa vauhtia. Tuli ilmoitettua Miiru ja Wilma, molemmat, molemmille päiville tuohon huhtikuun alkupuolella pidettävään näyttelyyn, mutta katsotaan sitten myöhemmin tarkemmin, että millaisella kokoonpanolla lähdetään.
Toukokuun Tampereen lisäksi, koska viimekesän Oulu meni niin hyvin ja reissu oli kiva, voisi tänäkin vuonna tehdä jonkun pitkän reissun. Nyt kun vilkaisen tuota kissaliiton näyttelykalenteria, niin mahdollisia muita näyttelyitä olisi joko Hyvinkää, Siilinjärvi, Oulu tai Espoo. Riippuen vähän kesätyöstä, kuinka se määräytyy. Eniten varmaan olisi kiinnostusta lähteä kesäkuussa Siilinjärvelle tai heinäkuussa Ouluun. Mutta niistä sitten myöhemmin.
Miirulla olisi piakkoin luvassa Eiläinlääkäri tädillä käynti. rokotukset ja vuosittainen tarkastus olisi tarkoitus käydä tekemässä. Myöskin koko nelikko olisi tarkoitus madottaa ihan näinä päivinä.
Mutta nyt aurinko paistaa ulkona niin houkuttelevasti että taidan lähteä ulkoiluttamaan Wilmaa. Mittarikin hipoo +5 astetta, että rinsessakin on mielellään lähdössä ulos. Hyvää keskiviikon jatkoa! :)

7 kommenttia:

Pirsuli kirjoitti...

Vihdoinkin! Kyllä täällä on ollut liian hiljaista. Aurinkoisia kevätpäiviä koko poppoolle! :)

Sirpa kirjoitti...

Mukavaa kevään ja näyttelyiden odotusta! :) Kollollakin koittaa pian rokotuksen aika ja ensi viikolla ensin madotus.

Elvis kirjoitti...

Heippa pitkästä aikaa, olipa mukavaa lukea kuulumisianne :)
Mami ja papi oli kissanäyttelyssä katsomassa kissoja lauantaina, harmi ettei mua otettu mukaan :O oli ollut kuulemma aivan upeita kissoja monia satoja !
Mukavaa maaliskuun jatkoa teille kaikille !!!

Sirpa kirjoitti...

Meillä on teille tunnustus Kollon blogissa. :)

Miirun poppoo kirjoitti...

Pirsulille ja Sirpalle & Kollolle kiitokset! :) Kivaa kevään odotusta teillekin!
Ja Elvis: On se kyl hienoa sielä näyttelyissä, mut on sielä paljo huonojakin puolia. Ja kiitos, sulle myös kivaa maaliskuun jatkoa! :)

Hellu ja misut kirjoitti...

Hei piiiitkästä aikaa :) Mekin tullaan Seinäjoelle, tällä kertaa ilman kissoja. Toivottavasti tavataan !

Miirun poppoo kirjoitti...

Terve! :) Sepä kiva, yritetään ehtiä nähä ja jutustella!