tiistai 22. maaliskuuta 2011

Rakastettavat kepulikatit

Meidän rakas ystävämme Kollo antoi meille Rakastettava kepulikatti - tunnustuksen.Ollaan edelleen tosi otettuja tästä ja nyt sitten vastataan pariin kysymykseen noudattaen tunnustuksen ohjeita.

Tämän palkinnon säännöt ovat seuraavat:

Tämän tunnustuksen saajien tulee ystävänkirjamaisesti tunnustaa, millä tavoin on rakastettava kepulikatti.

Kuvatodistusaineiston esittely on suotavaa soveltuvin osin samoin kuin tunnustuksen eteenpäin luovuttaminenkin.

Ensinnäkin pari kuvaa meidän rakastettavasta kepulikatti poppoosta. Tytöt yhteiskuvassa ja Miiru sai kunnian esiintyä yksityiskuvassa.

Inhokkiruoka: No ensinnäkin se ylimääräinen kalaöljytökötti, jota sotketaan meidän ruokaa. Miirun ja Wilman inhokki on kermaviili, Mirrin ja Miukun inhokki puolestaan katkaravut.

Herkullisin kielletty ruoka: Me kaikki ollaan yleensä saunapalvi siivujen kimpussa, jos paketti jää hetkeksikin mammalta pöydälle ja toinen on sitten margariini! Wilman kielletty herkullisin ruoka on joku mamman vihreä kasvi, joka ei kyllä ole myrkyllinen, mutta mistähän sitten mahtaakaan johtua ettei mamma anna Wilman sitä syödä..

Paras kielletty leikkikalu: Wilman osalta tää on helppo, se kun aina tykkää pölliä kaikki pikkuiset lääkemitta kupit tai sitä muistuttavat korkit. Mammalle riittääkin aina ihmeteltävää mistä rinsessa sellaisen on löytänyt. Toinen on sitten vessapaperi rullat. Miirua puolestaan kiehtoo lankarullat ja Mirri tykkää kovasti sellaisista pörröisistä sormikkaista, jotka on pikkuhiljaa mirrin ansiosta alkaneet purkautua..

Kamalin hoitotoimenpide ja kuinka sitä välttelen: Miuku vihaa eniten matolääkkeen anto sessiota ja yrittääkin aina säilyttää lääkkeen niin kauan suussa, että kaikki ehtii lähteä ja sitten pullauttaa sen pois suusta.

Mittavin tihutyöni: Kerran joskus kauan sitten kaksoset Miuku ja Mirri jäivät pariksi päiväksi yksin kotiin (tosin mamman tuttu kävi niitä ruokkimassa). No, kun mamma sitten palasi kotiin oli, joku repinyt keittiön verhot alas!? Vaikka tytöt kuinka yrittikin väittää että se niiden palvelija oli tihutyön tehnyt ei mamma jostain syystä uskonut. Wilma puolestaan piti kerran hauskaa neljän viimeisen vessapaperirullan kanssa ja sen jäkeen vessan lattialta löytyi yllätys yllätys vain iso kasa pieneksi silpuksi revittyä paperia.

Kuinka saan jakamattoman huomion: Maukumalla lujaa oven edessä tai juoksemalla niin lujaa taloa ympäri, että mamman on pakko puuttua asiaan.

Ja tämä tunnustus laitetaan eteenpäin Elvikselle! :)

3 kommenttia:

Elvis kirjoitti...

Voi KIITOS aivan mahdottoman paljon tästä kauniista upeesta tunnustuksesta !!! Tässähän meinaa tulla vanhalle katti herralle aivan tippa linssiin :)
Heti kun tuo mami vaan ehtii auttamaan, vien tuon plakaatin seinälleni ja kerron vastaan sitten noihin kysymyksiin :D
Mukavaa päivänjatkoo koko poppoolle !

Sirpa kirjoitti...

Rapsutettavan ihania kepulikatteja! :) Kollo jakaa inhon ruokaan laitettavaa turkkiöljyä kohtaan. Nyttemmin kissa on suostunut hieman syömään sitä ruoan seassa, ainakin silloin, kun en ole itse paikalla. :D
Sirpa

Mamma N kirjoitti...

Hienoja vastauksia! Verhotempusta ovat Naukulan likat aivan haltioissaan :) Täällä vaan ei ole tuollaista osattu!