maanantai 20. kesäkuuta 2011

Kuulumisia kahden kuukauden ajalta

Meillä on edellisen postauksen jälkeen ehtinyt tapahtua hurjasti kaikkea! Nyt yritetään tiivistää ne kaikki tähän yhteen kirjoitukseen niin hyvin, kun vain osataan.

Yleisesti kaikki on mennyt hyvin. Kaikki mamman flunssaa lukuun ottamatta on pysynyt terveinä mutä nyt Wilma on muutamia kertoja oksennellut. Luulempa kuitenkin prin oksennuksen johtuvan siitä, että Wilma nauttii täysin siemauksin vihreästä ruohokesästä ja heinää on tullut pisteltyä poskeen vähän liikaakin. Olen kyllä yrittänyt estää pikkuista popsimasta liikaa, mutta eiköhän vauva ole jo seuraavalla mättäällä heti kun silmä välttää.

Ruokakin puolestaan on alkanut maittaa Wilmalle ehkä jopa paremmin kuin koskaan. Nirsoilija on oppinut syömään edes vähän suurinta osaa tarjolla olevista muonista. Mietin sitä, että voisikohan siihen syynä olla uusi taloon ostettu virike, mikä hankittiin Mirrin ja Miukun syntymäpäivälahjaksi. Ostin nimittäin uuden kiipeilypuun vanhan raihnaiseksi ja melkeimpä rikkinäiseksi menneen tilalle. Tuntuu, että raapimmisesta ja kiipeilystä onkin eniten nauttinut Wilma.





Tähän väliin on pakko kertoa ehkäpä parhaimmat uutiset! Miuku nimittäin odottaa onnellisesti pikkuisia karvamyttyjä ja jos kaikki menee hyvin niin pentujen pitäisi syntyä heinäkuun puolessavälissä-lopulla. Ajateltiin nyt pitkästä aikaa, että olisi mukava pitää huolta pikkuisista ja kasvattaa terveitä kotikissoja, myydä ne sitten eteenpäin onnellisille omistajille tietopaketin kera. Samalla kasvattaen kotikissojen arvostusta.



Näyttelytantereella meidän osalta ei kesän aikana tapahdu juurikaan mitään. Porok tuli niin nopeasti täyteen, että mä mokasin eikä Wilma nyt sitten päässyt sinne kisaamaan. Itse kuitenkin ajattelin lähteä Kempeleeseen kameran kera, joten siellä nähdään. Syksyllä puolestaan on näytelmiä kesänkin puolesta, mutta tosiaan kesän Miiru ja Wilma pitää hieman taukoa.

Seinäjoen näytelmissä (2.-3.4.) tosiaan käytiin huhtikuun alussa ja niistä en ole tainnut ollenkaan mainita täällä blogissa. Elikkäs kerron nyt tässä tiivistettynä, että oli oikein antoisa viikonloppu, vaikka päätinkin jättää Miirun kotiin molempina päivinä. Poppoon kesken oli ollut paini kisa ja poika oli sitten saanut korvaansa haavan ja turkkikaan ei ollut kovin kehuttavassa kunnossa siispä näin paremmaksi jättää Miirun kotiin. Wilman kuitenkin nappasin mukaan ja lauantaina Mira Fonsenin arvostelussa tyttö oli tavallista hermostuneempi ja murisi mulle elämässään ensimmäistä kertaa samoin sihahti parille muulle kissalle ja seki tapahtui ensimmäistä kertaa. Tyttö oli arvostelussa kovin rauhaton ja sijitus oli 4.
Sunnuntain osalta meni vähän paremmin ja Marie Westerlund (vanha tuttavuutemme) sijoitti hieman ujostelevan Wilman kolmanneksi kehuen kovasti turkin laatua ja väritystä kuvioinnin kera. Kuvia prinsessasta en ole vielä albumiin lataillut, muuta muiden kissojen kuvia pääsee katsomaan täältä.

Tamperekin käytiin valloittamassa Wilma Wilhelmiinan kanssa sunnuntaina 15.5. Päivä sujui rennosti pirkkahallissa ja tuomari Magdalena Kudra tykkäsi Wilmasta kovasti. Olin todella tyytyväinen Wilman rauhalliseen ja leikkisään käytökseen, mutta Kudran mielestä tyttö oli vähän liian ujo saadakseen paneeli paikkaa ja sijoitus oli 2.
Tästäkään näyttelystä en ole Willmakuvia ehtinyt latailla mutta muista kissoista kuvia löytyy täältä.

(Mikäli kuvista löytyy tuttu kissa, voi sen tieot laittaa mulle kommentteihin tai s-postiin bediitta@gmail.com!)






Ulkoilusäät on olleet todella mainiot ja olen käynyt joka päivä noita kattuksia ulkoiluttamassa, vaikka hieman olisi sadellutkin. Tänäänkin tuossa päivällä tehtiin Miukun ja Wilman kanssa 45min lenkki ulkona eivätkä tytöt olisi millään halunneet takaisin sisälle. Törmättiin yksi päivä myös naapurin uuteen kissanpentuun. Veikeä ruskeatiikeri loikki meitä vastaan pari viikkoa sitten ja Mirri vaan mulkoili sitä vähän kauempaa katsoen parhaaksi pitää ainakin aluksi hieman etäisyyttä.



Poppoon kotisivujen teosta ei ole meinanut tulla oikein mitään ja päätin että teen aivan uudet sivut, kun vanhojen uudistaminen ei oikein inspiroi nyt kun googlepages on uudistunut. Pitää sitten katsoa koska saan ne valmiiksi. Samoin on käynyt mielessä uuden kuva-albumin tekeminen uuteen paikkaan, kun photobucketissa on niin paljon mainoksia, vaikka onhan se tietysti helppokäyttöinen ja hyväkin. Pitää katsoa kuinka tuokin hanke edistyy..

Siinä ainakin suurinosa meidän kuulumisista tähän hätään. Pitääpi laitella arvostelut ja kuviakin näkyviin tässä joku päivä. Palaillaan piakkoin! :)

5 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Oijoi, vauvakuvia tulossa! Kiva!

Bediitta kirjoitti...

Kannattaa sitten varoa ettei tule vauvakuumetta! ;)

Sirpa kirjoitti...

Miukulle hyvää pentujen odotusta! :)

Elvis kirjoitti...

Ihania uutisia, vauvoja siellä tulossa, jännää :))

Hyvää kesänjatkoa koko poppoolle !!!

hellu ja misut kirjoitti...

Moi! Tuliko pentuja ja jos niin miten niitten kanssa on mennyt ? Voi täällä jo odotellaan blogiin edes jotttain vihiä :)