torstai 22. joulukuuta 2011

Yksi yö jouluun on

Meidän blogi on ollut tässä nyt melkein puolen vuoden tauolla, mikä ei todellakaan ole ollut tarkoitus! Bloggausinto on ollut hieman alhainen, mutta nyt tuntuisi, että into on tullut pitkästä aikaa takaisin! :) Itsellä on ollut tässä paljon opiskelu juttuja ja tuntuu, että facebook on vienyt koneaikaani niin paljon ettei blogia ole ehtinyt melkein edes ajattelemaan. Nyt kuitenki onneksi pikkuhiljaa taidan päästä jälleen bloggailun huumaan. Tuntuu että huuma on ollut piilossa melkein koko vuoden. En pysty oikein myöskään uskomaan että huomenna on jouluaatto! Kyllä aika menee nopeaa ja kohta on taas uusi vuosi käynnissä. Mutta nyt sitten asiaan...Miuku sai viisi ihastuttavaa pentua 16. heinäkuuta ja kaikki syntyivät terveinä. Ongelmia ei onneksi ollut ja kaikki saatiin kasvatettua sisäsiisteiksi ja sosiaalisiksi. Pennut nimettiin kuninkaallisiksi ja jokainen sai uudessa kodossaan helpommin äännettävän kutsumanimen. Nyt pieni esittely jokaisesta karvapallosta kuvien kera.

Christian

Christian oli pentueen uskaliain, sosiaalisin ja leikkisin karavatus, sekä kova poika syömään. :D Pikkuherra tuli myös parhaiten toimeen meidän koiran kanssa. Chris sai parhaan mahdollisen kodin ja viipyi meillä viisikosta pisimpään (n. 14 viikoiseksi). Christian varattiin jo kaksi kertaa ennen nykyisiä omistajia, mutta varanneet joutuivat henkilökohtaisten syiden vuoksi perumaan. Nyt poika viettää kissanpäiviä Keskisuomessa toisen kissan, palvelijoidensa ja yhden pienen lapsen kanssa. Lapsesta ja Christianista on tullut kuulemma ylimmät ystävykset.

Caroline

Charoline lähti uuteen kotiinsa sukulaiseni luo Pohjois-Suomeen. Tyttö oli hurjan leikkisä, mutta ujoin. Pennun karvat ovat pitkät ja nyt kun muutama viikko takaperin kävin lasta katsomassa niin turkki muistutti somalin turkkia. Hännän karvat ovat pitkät, mutta muualta hieman lyhyemmät. Miukuhan on itse lyhytkarvainen, mutta suvussa on paljon pitkäkarva geeniä.
Caro saa erityistä kohtelua ollessaan ainut lemmikki. Sukulaiseni kertoi, että kun tyttö oli tavannut ensimmäisen kerran erään aikuisen, jo suht vanhan herra kissan, oli pikkuinen paskonut hätäkakit lattialle. Seuraavat tapaamiset olivakin sitten menneet jo paremmin. :)

Madeleine

Madeleine sai kodin Porin lähettyviltä. Neito pääsi yhden hieman häntä vanhemman pennun seuraksi ja ovat kuulemma tulleet erittäin hyvin toimeen keskenään. Madeleinenkin karva oli suht pitkää, mutta en sitten tiedä miltä se näyttää nykypäivänä. Olen ajatellut, että voisi kysellä turkin kuulumisia, mutta en ole ainakaan vielä saanut sitä aikaiseksi. Madde oli pentueen höpsöin ja prinsessoin sekä oikea sylikissa.

Alexander

Alexander oli porukan vilkkain ja pienikokoisin, sekä äänekkäin. Tämä sai kunnian syntyä ensimmäisenä. Kodin se sai toisena. Alex pääsi tuttavien luo lapsiperheeseen, jossa on yksi musta kissa ja monta koiraa. Poika on sopeutunut kotiin hyvin ja tältä löytyy kuulemma erittäin hyvät unenlahjat. Sen lempi nukkumapaikka on sänky. Alexander on siis jo vähä rauhoittunut siitä millainen se pienenä vaavina oli.

William

William sai myöskin kodin tuttavien luota. Tästä perheestä löytyy myös lapsia, yksi kultakala ja pienikokoinen koira. Will oli kaikkein kehrääväisin ja rakasti rapsutuksia ja sylissä makailua. Tämänkin löytää useimmiten sängynpohjalta koisaamasta.

Blogin päätähdille puolestaan kuuluu hyvää. Ulkoilu on vähentynyt kylmentyneiden säiden vuoksi, vaikka lähes joka kerta kun lunta on satanut,se on myös sulanut melkein saman tien pois eikä mittarikaan ole montaa kertaa miinuksen puolella päiväsaikaan käynyt.
Näyttelyiden kannalta syksy kului mukavasti. Kävimme esittelynäyttelyssä tuurissa, rotukissanäyttelyissä Tampereella, Jyväskylässä ja Kokkolassa. Näistä myöhemmin lisää, mutta se mainittakoon, että Wilma oli Esittelynäyttelyssä pidetyn match shown paras kotikissa ja Kokkolassa NOM.

Kuvia näyttelyistä (muista kissoista) löytyy näitä napsauttamalla:
Tre PIROK Su 4.09.2011
Kokkola POH-KIS 24.9.2011
Jos löytyy joku tuttu kissa, niin tunnistuksen voi laittaa kommentteihin tai s-postiin bediitta@gmail.com

Tein vielä viime tippaan eilen jouluostoksia ja raahasin kotiin kissojen jouluherkuiksi paljon lempparilihoja (broikkua, nautaa ja possua), Wilman mieliksi katkarapuja ja Miukulle ja Mirrille kermaviiliä. Miirua varten on puolestaan varattu jo aiemmin minttunappeja. Näillä herkuilla kattukset pärjäävät joulun yli vielä kun ruokaa saadaan hieman tavallista enemmän.

Tämän päivän osalta heipat ja hyvät joulut parin pentukuvan myötä! Huomenna palaillaan joulukuvien kera! :)

4 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Voi mitä suloisuuksia nää pennut! Oikein tulee tippa silmään *snif!* Ihanaa että kaikki on saaneet hyvät kodit!

Elvis kirjoitti...

Voi ihanuus miten kauniita söpöjä kissavauvoja :) Ja ihanaa että jokainen on saanut hyvän kodin <3

Ja sinne koko Miirun poppoolle oikein ihanaa herkkurikasta joulua !!!
ps. oli kiva kuulla teistä pitkästä aikaa, ihan on ollut jo ikävä ;)

Sirpa kirjoitti...

Ihania kissoja! :) Mukavaa joulua! :)

Miirun poppoo kirjoitti...

Kiitos kiitos kaikille! :)
Elvis: jouluja myös sinne ja tosi mukava kuulla!
Sirpa ja Kollo: Ihanaa joulua teillekin! :)