lauantai 4. helmikuuta 2012

Sitä sun tätä

Huhhuh, juuri äsken selaillessani vanhaa blogia laskeskelin, että ollaan bloggailtu kohta viisi vuotta! Kyllä aika kuluu nopeaa! Kun sen jälkeen siirryin tähän uudempaan blogiin ja selasin sitä läpi tuo viimevuoden saldo, hurjat yhdeksän kirjoitusta, näytti aika haikealta. Tällä htkellä kirjoitusintoni on 100% ja kiitos kuuluu ihan kokonaan teidän muiden blogeille! Niitä lueskellessani sain taas inspiraatiota. :) Tämän blogin ulkoasua olen myös vähän katsellut ja mielestäni se on hyvän värinen, mutta tämä laatikko mihin teksti tulee on vähän liian kapea. Muutamaa uutta ulkoasua olen jo vähän hahmotellut. Tähän ulkoasuun kun ei pysty leveyttä lisäämään. En tiedä sitten tulenko sitä kuitenkaan vaihtamaan. Jää nyt nähtäväksi.



Kissojen kotisivujakin olen tuossa pitkin viimevuotta yrittänyt päivittää, mutta jostain syystä en pysty luomaan uusia sivuja tai tekemään suuria päivityksiä siellä, koska netti aina pätkäisee poikki. Googlepages on myös hieman muuttunut, että en ole varma pitäisikö kotisivujen tekemistä jatkaa jossain muualla. Ehdotuksia hyvistä kotisivun teko paikoista voi laittaa kommenttilaatikkoon! :)

Näyttelytantereella tapahtuu tulevaisuudessa seuraavan laista; Ilmoitin Wilman Jyväskylään sunnuntaille 19.2. ja hieman jänskätti, että kuulutaanko niiden ihmisten joukoon jotka joutuivat karsituikssi. Ainakaan vielä ei ole karsintailmoitus tavoittanut meitä, että näillä näkymin ollaan siis mukana! Tämän näyttelyn jälkeen seuraakin pitkä näyttelytauko jonka jälkeen suuntaamme noka kohti Vaasaa 5.-6.5. ja sen jälkeen Tamperetta joko launtaina 19.5. tai sunnuntaina 20.5. Kesän näyttelyitä suunnitellaan vasta hieman myöhemmin. Luultavasti tuo Pori olisi ainakin yksi, mistä meidät saattaisi tavoittaa. Onhan se sentään oman yhdistyksen näyttely.

Tuossa pari viikkoa sitten laskeskelin Wilman viimevuoden näyttelypisteet yhteen. Pisteitä tuli yhteensä 50.06. Koko suomessa neidon sijoitus on 27. Vuoden kissa-ilmot on lähetetty POH-KIS:ille ja saa nyt sitten nähdä kuinka siellä sijoitutaan. Parit näyttelytulokset jouduin itse lisäämään Catshow.fi:n viimevuoden ranking listaa, koska molemmat Tampereen sijoitukset puuttuivat. Mielestäni tuo näyttelyportaali on tähän asti toiminut hienosta ja sieltä on kätevä katsoa menneitä näyttely tuloksia. Pointsit siihen suuntaan!

Meidän poppoolla oli tällä viikolla madotupäivä ja onneksi kaikilla pilleri upposi kurkusta alas helposti, jos ei sitten joku pullauttanut sitä mihinkään piiloon, kun käänsin selkäni. Se olisi hyvin Mirrin tapaista. Miukun sterilointiakin olen tässä vähän harkinnut ja päätöstä en ole ihan täysin saanut tehtyä, mutta ajatus tuntuisi hyvältä. Onhan neito jo pian 8 vuotta. Tässä talven aikana se olisi hyvä toteuttaakin. Sterilointi pysyköön vielä hetken mietinnässä, mutta se saattaa hyvinkin olla pian ajankohtainen.



Täällä on koko viikon ollut hurjat pakkaskelit, mutta silti nuo karvatukset ovat innokkaita ulkoilemaan. Jopa ilman villapaitaa! Meidän punavalkoinen villapaita kun sopii enää kutistumisn myötä Wilmalle ja uusi vihreä on vasta valmistumassa. Ulkoilun kesto on kyllä ollut paljon alhaisempi kuin silloin pienemmillä pakkas säillä. Tuossa eilen Wilma tekikin tässä talossa asuneiden kissojen historian lyhimmän ulkoiluajan ennätyksen. Tyttö tassutteli ulkoilmassa vain noin 2 minuutin ajan. Tosin pakkanenkin hipoi -25! Näin kovilla pakkasilla olen pystynyt pitämään kissoja jonkin verran vapaasti ulkona tietenkin itse vieressä valvoen. Karvatit kun pysyttelevät tällä säällä hyvin omalla tontilla.



Ai niin, mietintämyssyssäni on ollut myöskin kissojen terveyspäivään osallistuminen. Tällainen järjestetään Helsingissä la 21.4.-12. Mitään en ole vielä päättänyt tästäkään. Jos teitä kiinnostaa, niin kutsu löytyy täältä. Onko kukaan lukijoista mukana tapahtumassa?

2 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Kiva kun päivität! Miumau mau!

Bediitta kirjoitti...

Kiva että luet päivityksiä! :D Rapsuja kisuille. (: