keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Häkki nro 304

Tarkoitushan oli jälleen saada tämä raportti tänne jo viime viikolla, mutta kuinka ollakkaan tekemistä ritti aivan melkein burn outiksi asti ja oli nii stressi rikas viikko, että ei millään ehtinyt. Mutta nyt, vihdoin uupumuksen keskellä sain aikaan postauksen Jyväskylän näyttelystä!

Aamulla oltiin onneksi varattu aikaa enemmän kuin yleensä, koska päivälle oltiin ennustettu lumimyräkkää. Aamuyöstä ei satanut vielä kovin paljoa, mutta tiet oli aika huonossa kunnossa. Päästiin perille aika viimetingassa viittä minuuttia ennen eläinlääkärintarkastuksen loppua. Häkit oli kotikissoilla yläkerrassa ja siellä oli ainoastaa yksi, siis yksi häkkipaikka vapaana ja siihenkin häkki piti pystyttää itse. Huono keli, pukkivat ihmiset, auton parkkeeraaminen kauas, häkkipaikkojen puuttuminen ja se, että Wilman syntymävuosi oli jälleen luettelossa 2007 otti joksenkin päähän, mutta siinä myöhemmin kuvaillessa ja jutustellessa muiden ihmisten kanssa + syödessä hyviä kahvilan antimia ärsyyntyminen laantui. Loppujen lopuksi päivä oli jälleen todella mukava!


Ennen arvostelua, kun pitelin Wilmaa hetken sylissä, niin tyttö oli siinä todella rauhassa ja hienosti. Sama jatkui tuomarin, Lotte Borchin, pöydällä. Tuomarin roikoteltua Wilmaa hetken tyttö kyllä hieman kangistui, mutta sama loikoilu ja leikkiminen jatkui senkin jälkeen. Kun tyttöjä sitten vertailtiin, Wilma pari kertaa sihahti vierustoverille ja takana olevalle kissalle, joka majaili häkissä. Kisulla oli varmaan joksenkin tukalat paikat, kun molemmilla puolilla ja vielä takana oli kissoja. Prinsessa ei ole ennen käyttäytynyt tuolla tavoin muita kissoja kohtaan. Lotte julisti kuitenkin Wilman toiseksi ja tyytyväisin mielin kiikutin kissan takaisin häkkiin.
Tällä kertaa en ala tänne kirjoittelemaan arvostelusetelin lauseita, vaan kiinnostuneet saavat itse yrittää ottaa selvää siitä kuvamuodossa. Klikkaamalla kuvan saa sen suuremmaksi. :)


Kuvailut Jkl:n näyttelystä sunnuntailta (19.2.2012) olen ladannut photobuckettiin. Albumiin pääsee tätä klikkaamalla. Jos löytyy tuttujen kissoja tai omia, niin tunnistuksia voi laittaa kommenttilootaan tai spostiin bediitta@gmail.com.


Kiitokset kaikille kivasta näyttelystä, oli hieno vuoden avaus!

Ei kommentteja: