torstai 17. toukokuuta 2012

Kaksi näyttelyä kokeneempanaViimeviikonlopun jälkeen olin niin uupunut kaikesta siitä kävelystä ja juttelemisesta, että en kyennyt enää tulla raportoimaan näytelmistä. Viikolla puolestaan oli stressiä ja kiirettä kylläkseen ja samassa vierähti jo melkein toinenkin viikko. Vaasan näyttelyviikonlopun sijoituksiksi muodostuivat HCS 2 ja HCS 2. Sekä Arja Martikainen, että Lene Glem olivat sitä mieltä että voittaneella oli turkki vähän paremmassa kunnossa. Arvostelussa Wilma yllätti allekirjoittaneen erittäin rennolla asenteella. Neiti laittoi heti ensimmäisenä pöydälle maata, leikki ja nautti rapsutuksista. Lauantain osalta kaikki meni hienosti, mutta sunnuntaina Wilma sai pienen, ennenkuulumattoman, hermokohtauksen, kun olin kiikuttamassa sitä takaisin häkkiin. Oliko aiheuttaja sitten jokin yllättävä ääni tai vain väsymys ja stressi, kun pitkästa aikaa piti keikistellä kahtena peräkanaisena päivänä tuomarille. Se taitaa jäädä arvoitukseksi. Pelästyneeltä prinsessa näytti vielä häkissäkin, mutta rentoutui siitä aika nopeasti.Seuraavana vuorossa arvosteluseteleiden sisältö. Ensin 5.5. eli lauantain Arja Martikaisen raapsutama arvostelu.

Tyyppi: Ex mittasuhteet, ex kunto

Pää: Vahvat viiksityynyt, tasapainoinen

Silmät: Upea väri

Korvat: pienet ja pystyt

Turkki: Ex laatu, upea 22-kuvio!

Häntä: Hyvä pituus, aktiivinen

Kunto: Ex

Yleisvaikutelma: (jotain) ja onnellinen <3

Arvostelutulos: 2.

Sanastoselvennystä:

Ex = excellent = erinomainen

22-kuvio = tabby-kuvio6.5., sunnuntain Lene Glem:in arvostelu:

Tyyppi: Excellent balanced female

Pää: Ex shape + chin

Silmät: Ex shape + look

Korvat: Ex (jotain) (jotain)

Turkki: super quality

Häntä: Ex

Kunto: Super condition(?)

Yleisvaikutelma: Really beautiful <3

Arvostelutulos: 2.Tuli taas lauantaiaamuna koettua boxin peittelyn tärkeys. Unohdin ottaa peiton, mikä meillä on yleensä aina kossiojen kuljetuskopan päällä, mukaan ja siitä syystä alkumatkalla jouduttiin kuunnella Wilman "ihanaa" soolo laulua. Kun sitten asettelin peiton sijasta takkini, niin, että se peittii reunojen ja takaosan reijät boxista, hiljeni neiti tyystin. Tästä syystä sainkin vihdoin kauanodotetun inspiksen tehdä boxinpäällisen. Samalla voisi tekaista yhdet uudet näyttelyverhot, kun noista tummanvioleteista ei Wilma kovin hyvin erotu. Pitääkin tässä yrittää päästä joku päivä shopailemaan kangaskauppaan.Seuraavan kerran suuntaamme nyt tulevana lauantaina kohti Tamperetta ja Pirkkahallia. Vahvarit sinne tulivat viimeviikolla ja neitiä tuomaroi Irek Pruchniak. Tuosta tuomarista en olekaan aikaisemmin kuullut, että hän onkin aivan uusi tuttavuus meille. Toisaalta vähän jännittää, kun tämä Treen näyttely on näin pian Vaasasta. Toivottavasti ei ole liian stressaavaa Wilmalle, vaikka neiti yleensä nauttiikin, kun saa loikoilla koko päivän häkissä huomion keskipisteenä.

Noita Vaasan näyttelykuvia muista kissoista en ole vielä ehtinyt muokkailemaan kaikkia, joten photobucketista niitä ei vielä löydy. Yritän saada ne mahdollisimman pian julkaistua.Mitäs teille muille kuuluu?

3 kommenttia:

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Hyvin on mennyt! Onnea! Ja hyvä että kaverit käyttäytyivät kauniisti. Ihailtavaa tuo tuomarinpöydällä rentoutuminen!

Onnea tuleviin koitoksiin myös!

Sirpa kirjoitti...

Onnittelut hyvästä näyttelymenestyksestä ja onnea tuleviin näyttelyihin! :)

Wilma Wilhelmiina kirjoitti...

Kiitos teille onnitteluista! :) Ja onnea tarvitaan tulevaisuuteenkin.