lauantai 5. toukokuuta 2012

Turkki kiiltää, valmiina lähtöön

Huomenna otamme suunnan kohti Vaasaa ja kissanäyttelyitä. Ollaan paikalla pitkästä aikaa molemmat päivät Wilma Wilhelmiinan kera. Harmituksen määrä on suuri, koska ilmoitin Miirun mukaan lauantaille, mutta jokin aikaa sitten huomasin facebookkini etusivulla Poh-Kisin ilmoituksen, joka liittyi rokotuksiin. Kiiruhdin tietenkin heti lipastonlaatikolle ja kuinka ollakaan tajusin, että pojan rokotukset olivat vanhentuneet ja enää ei ehditty uusia niitä niin, että Miiru olisi päässyt näytelmiin. Pojalla on ollut vuoden näyttelytauko ja sitä suuremmalla syyllä olisin halunnut veitikan näyttelyyn viedä. No, ehkä ensikerralla. Viikonloppu onnistuu varmasti hienosti pelkän Wilmankin kanssa.

Allekirjoittaneen ajatukset ovat takunneet myös tänään, kun hoksasin, että kristallihiekka (käytetään sitä näyttelyissä, koska se ei pölyä) on loppu ja kuinka ollakaan kotihiekkaakaan ei ollut enää yhtään jäljellä. Suuren järkytyksen vallassa sain kompuroitua hakemaan kuljetuslaatikon, jossa muistikuvani mukaan olisi pieni musta hiekkalaatikko, johon olisi jäänyt käyttämätöntä hiekkaa. Onnekseni sain huomata muistaneeni oikein ja meillä on nyt siis käytössä nuo vähäiset hiekanrippeet.

Prinsessa on nyt pestynä ja laukut pakattuna. Näyttelylaukun pitäisi sisältää kaiken tarvittavan, mutta luulempa, että jotain oleellista unohtuu kuitenkin. Niin käy aina (tässä kirjoitellessa muistuukin mieleeni jo minttunappit ja valjaat...) Vahvarien, rokotustodistuksen ja verhojen sijainti oikeassa paikassa on varmistettu moneen kertaan. Kameran akkukin on saatu lataamaan ja muistikortilla odottaa 450 kuvan tila huomista varten. Täällä innoissani odottelen, että pääsen huomenna testaamaan saako näyttelyssä minkäänlaisia kuvia valovoimaobjektiivilla. Siitä kun puuttuu zoomi ja ilman sitä on hankala saada läheltä kuvia. Aion kuitenkin yrittää ja saa nähdä minkälaista jälkeä tulee. Mukaan otan tietenkin pitemmänkin objektiivin. Tietenkin vielä suuremmalla innolla odottelen rupattelua ystävien kanssa. :)

Huomenna HCS:iä (house cat short hair=kotikissa lyhytkarvainen)arvostelee Arja Martikainen joka onkin monilta aikaisemmilta kerroilta tuttu ja sunnuntaina puolestaan uusi tuttavuus Lene Glem.

Yleisölle hyödylliset tiedot löytyvät täältä. Huomatkaapa, että lauantaina on lapsille luvassa lelukissanäyttely!Ps. Tulkaa vaan rohkeasti moikkaamaan, jos pyöritte näyttelyssä! :)

2 kommenttia:

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Onnea näyttelyksiin! Me ei kylläkään tykätä näyttelyistä, Friede ei anna tuomarin koskea itseensä ja Figon kanssa ei ole edes kokeiltu. Se poika saa slaagin paljon vähemmästäkin!

Pitäkää te kuitenkin hauskaa! Arja Martikainen onkin ocicat-kasvattaja. Ja itseasiassa arvostellut Frieden kerran, silloin kun F oli pentu (kaikkiaan me on käyty näyttelyissä kahdesti, joista jälkimmäisellä kerralla saatiin EVA, siihen loppui meidän näytelmät).

Bediitta kirjoitti...

Kiitoksia onnen toivotuksista! :) Juu, kyllä tuo näyttelyttäminen aika paljon kissojen hermoja koettelee. Enkä yhtään ihmette Frieden käytöstä! Meilläkin on Wilma pari kertaa ollut aika suutuspäissään, mutta näyttänyt sen onneksi vasta mammalle.