sunnuntai 5. elokuuta 2012

Saunakissa

Huomasinpa kirjoittavani kolmatta päivitystä peräkanaa samankaltaisesta teemasta. Ensimmäisessä oli puhe siitä kuinka Mirri nauttii auringonlämmöstälämmöstä, toisessa villapaidasta, jota ei taideta tarvita (lämpiminä) kesäpäivinä ja nyt aion puhua saunasta (ja jos se on päällä siellä on tunnetusti lämmintä jos ei kuumaa...)Meillä yksi kissojen suosikki löhöilypaikoista on sauna. Jos katit eivät ole näkösällä, niin useimmiten ne majailevat joko saunanlauteilla, kaapissa (jonka ovi on aina raollaan sen liiallisen sisällön vuoksi) tai yläkerran sohvan alla. Saunassa poppoo viihtyy parhaiten, kun sitä ei ole lämmitetty. Mirri ja Wilma kuitenkin ovat kovia löylykavereita. Kaksikko seuraa palvelusväkeä saunaan ja asettuu lattialle ensimmäisten löylyjen ajaksi. Toinen heittokerta on kuitenkin liikaa ja voi olla varma, ettei noita kahta karvatusta sieltä enää löydä.

Mitäs mieltä teillä ollaan saunanlauteista?


Löjöilypaikka paranee vielä entisestään jos mamma on laittanut tyynyjä lauteille kuivamaan.


"Paparazzeilla ei oo tänne mitään asiaa!!"

8 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Jaa, meil ei oo kylläkään saunaa. Mut lämmöstä tykätään, selvä se! Aurinkoläikkä rulez!

Joose kirjoitti...

vitsi nyt vasta tajusin että sunhan se Wilma Wilhelmiina onkin :: ) Minnes näyttelyyt olette seuraavaksi menossa ? Tyynen ilmoitin Isrokkiin sunnuntaille ja vuoden lopussa sitten olemmekin Turokissa viikonlopun, olisi kiva tavata : )

Bediitta kirjoitti...

Musta ja Harmaa: Lämpö on kyllä parasta!

JossuSieni: Haha:D Ilmot lähti tällä viikolla Tampereelle lauantaiksi. Lisäksi olisi tarkoitus raahautua marraskuussa Seinäjoelle molemmille päiville. Ei vissiinkää oo samoja näyttelyitä tiedossa. :/ Tosin pitää katsoa, jos sitä lähtisi vaikka Turokiin kuvaamaan. Mutta ehdottomasti pitää tavata, jos samassa näyttelyssä pyöritään! :)

Elvis kirjoitti...

Heippa pitkästä aikaa kaikki ihanat mirrit :) Mahtavan hyviä kuvia teistä !
Mun blogista hävisi monen vuoden kuvat mutta nyt olen laittanut sinne muutaman uuden kuvan , käykääs katsomassa ;)
Toivottavasti Vuodatus toimii tästä lähtien hyvin eikä kuvat enää häviä :(

Bediitta kirjoitti...

Voih, punastutaan aivan täälä! Kiitos kehuista Elvis komistus! :)
Voi että... tuommoiset kuvien häviämiset on kyllä tosi inhottavia. Kuultiinkin joltain vuodatuksen temppuilusta. Toivotaan, että tulevaisuudessa ei enää tuollaista kommervenkkiä tule! :/

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Meillä ei jostain syystä kovin paljon saunota. Sitä paitsi Figo on jostain saanut päähänsä, että saunassa ei saa olla, ja sieltä pitää tulla heti pois, jos joku tulee katsomaan :( Tottakai siellä olla saisi!

Auringonläikät sitävastoin aitokissamaiseen tapaan kansoittuu het´ jos sellainen jossain on. Ja vaatekaapit kanssa. Figo tosin on vienyt tämän(kin) uudelle tasolle. Se avaa mun vaatekaapin ovea rakoselleen, menee sisään ja antaa oven painua perässä kiinni! Ei se nyt enää, kun sen tietää, mutta ensin meinasi pulssi nousta, kun kissaa ei löydy mistään...

Mindy kirjoitti...

Teille on tunnustus Mindyn blogissa :)

Bediitta kirjoitti...

Henna, Friede ja Figo: Hmm.. mikähän saunan kanssa mahtaa olla. :( Hienoa, että auringonlaikut ja kaapit on teilläkin must!

Mindy: Kiitoskiitos! :)