keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Arkea, tunnustuksia, synttäreitä ja rokotuksia

(Kirjoittaja: Bediitta (mamma))
Aivan ensiksi täytyy mainita, että tällä hetkellä Wilma istuu lattialla väijyen leipääni, tai tarkemmin sanottuna leivän päällä olevaa kalkkunanleike -siivua. Välillä tyyppi maukuu ja hyppää jalkojani vasten ehkäpä luullen, että siivu on tarkoitettu hänelle. Ollaanko muilla yhtä innokkaita palvelijoiden sapuskojen perään?Meillä on tullut tässä suunnittelematon, melkein kuukauden (vai onko jopa jo kuukauden? :o) mittainen blogitauko. Tämän mamman elämässä on ollut kaikenmoista draamaa ja muita juttuja (kuten nettikatkosta), joiden takia blogi on joutunut liian vähäiselle huomiolle. Nyt on ilo ilmoittaa, että olemme jälleen mukana! Mainittakoon, että viikon parhaat on päivittyneet silti ihan kivasti, vaikka mitään muita postauksia tännne ei ole saatu aikaan. Tehdäänpä nyt tässäkin kaikille lukijoille selväksi, että parhaat päivittyy aina ma-ti välillä (joskus harvoin vielä ke). Nettikatkon (kävin tänään näyttämässä konetta ammattilaisille ja sanoivat, että vika oli siinä, että nettinäppäin(?) oli mennyt pois päältä. Nörttejä on kaikenlaisia...) takia päivittelen sivun vasta tänään ja päivitys tulee valitettavasti vasta illalla, koska joudun heti tämän romaanin jälkeen lähteä käymään asioilla.

TUNNUSTUKSIA
Tauon aikana Mindy on muistanut meitä tunnustuksella. Kiitos paljon vielä kertaalleen! Ollaan tosi otettuja tälläisestä kunniasta! :)Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it - lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it - lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Säännöissä kehotettiin antamaan tämä viidelle. Rikomme nyt sääntöjä ja temme niin, että nimeämme tähän kolme blogia ja koska ei pystytä nimetä kaikkia meidän lemppareita, niin tunnustuksen saa tästä napata mukaansa! :)

Mustalle ja Harmaalle
Herra Mäykyselle
Pajunkissat

SYNTTÄREITÄ
20.8. oli poppoon vuoden neljän tärkeimmän päivän joukossa. Arvaakos kukaan? Miiru-poika täytti hurjat 7v. Sekin meni täällä blogissa ihan ohi, mutta kotosalla sitä juhlittiin perinteiseen tapaan herkuin ja rapsutuksin.

ROKOTUKSIA JA NÄYTTELYSUUNNITELMIA
Wilma Wilhelmiina puolestaan kävi viime viikolla uusimassa rokotuksensa tuolla meidän vakkari lekurilla. Tytsy käyttäytyi hienosti ja mönjät sujahti nahanalle hujauksessa. Kehuja tuli sekä mammalta että eläinlääkäriltä.

Mainitsemisen arvoista on myös, että ilmoitin tyttösen sunnuntaille (16.9.) PIROK:in näyttelyyn Tampereelle. Vahvarit tipahtivat postilaatikkoon tänään ja tohkeissani kiikutin kirjekuoren sisälle (koko kesä näyttelyttä, ehkä ymmärrätte innostukseni). Paperista paljastui, että HCS-kissoja tuomaroi suomalainen Jarmo Räihä, joka oli Miirulla joskus vuonna 2006 (?)

MUUTA MAINITSEMISEN ARVOISTA
Muuten täällä on vietelty normaalia arkea. Alla otteita (ja verbejä (älkää kysykö miksi)) arkipäivistä:


Nukkua


Syödä


Leikkiä
Ulkoilla


Olla rapsuteltavana


Haluta ulos


Aina pitää SYÖDÄ vähän lisää

5 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Voi kuinka ihana poppoo sinulla onkaan♥

Elvis kirjoitti...

Miirulle myöhästyneet synttärionnittelut !

Tosi hauskoja kuvia jälleen :)

Joo minä tapaan kerjätä papilta ruisleipää ja mamilta lauantaimakkaraa, ihan oikeesti, tykkään niistä aivan kauheesti, mutta siinä ruisleipäpalasessa täytyy olla voita, nami nam, että onkin hyvää :D

Mukavaa syksyä koko poppoolle !!!

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Ihanuutta! Etenkin tuo olla rapsutettavana ♥

Onnea synttäreistä ja muista asioista.

"Ollaanko muilla yhtä innokkaita palvelijoiden sapuskojen perään? "

Kyllä vain! Ja se on tuon toisen ihmisen syy. Se meillä on kissat kerjuulle opettanut (ihan oikeasti!). Miten ne osaakin näyttää niin nälkäisiltä aina? :D

Bediitta kirjoitti...

Myrsky: Poppoo kiittää <3

Elvis: Miirulta kiitokset! Ohooh, vai että oikein ruisleipääkin. :) Kunnon vaatimukset pitää olla! Meilläkin ollaan usein lauantaimakkaran perään, omnom. Ihanaa syksyä myös teille!

Henna, Friede ja Figo: Kiitämme! Hahhah, siinä voi tulla vähän vaikeuksiakin välillä, mutta kyllä niiden kerjuuilmeitä ja eleitä on hauska katsella. :) Meillä ainakin liian usein sitä vaan sortuu antamaan namipaloja.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Kiitos! Meijän prenikkasivu vingahtelee innosta kun tulee uutta tavaraa! ;-))