tiistai 2. lokakuuta 2012

Tampereen kauneuskilpailut

Viikonloppuna lupailtu raportti jäi nyt vasta tälle tiistaille kiitos aina yhtä ihanan nettikatkoksen...
Nyt sitten vihdoin jonkin näköistä raporttia meidän kahden viikon takaisesta näytelmäretkestä Tampereelle. Käytiin tosiaan sunnuntaina pyörähtämässä Raholan liikuntakeskuksessa.

Aamu alkoi kovassa kiireessä ja myöhästymisen pelossa, mutta saaavuimme kuitenkin loppujenlopuksi ajoissa perille. Näyttely lähti takkuisasti käyntiin, kun vahvistuskirjeen kanssa tuli kaiken näköistä ongelmaa, jota selviteltiin sihteeristössä monen ihmisen kera. Kuitenkin kiitos PIROK:in mahtavan henkilökunnan (ei todellakaan ole ensimmäinen kerta, kun huomaan kuinka hieno porukka toimikunnasta löytyy!) päästiin jatkamaan meidän näyttelypäivää normaaliin tapaan. Päivä poikkesi kuitenkin lähes heti verhojen asettelun jälkeen normaalista, kun tuomari ilmoitti arvostelevansa kotikissat poikkeuksellisesti ensimmäisinä.



Siinä sitten kiikutettiin Wilmaa pöydälle sunnuntaipäivän ensimmäisenä tunteina, joskus vähän 10 jälkeen. Tytön asenne tähän oli "onks pakko, mua ei kiinnostais nyt yhtään". Sen seurauksena Wilma käpertyi tuomarille keimailun sijaan mamman eteen kertoen ilmeillään ja eleillään, että nyt ei kiitos tälläistä touhua. Tällä asenteella sijoitus oli 4./4. Nooh, ei siinä. Kokemusta kokemusta.



Wilmasta ei saatu oikein kunnollista kuvaa mutta tähän loppuun vielä pari otosta muista kattuksista. Kovin paljo en näyttelyssä kuvaillut, mutta pitää katsoa, jos onnistuneita kuvia on sen verran, että sietäisi laittaa photobukettiin. Linkkiä albumiin sitten myöhemmin jos tulee nuo kuvat latailtua.







Ps. Arvosteluseteli ei ole nyt saatavillani, joten sen joudun jättämään johonkin toiseen postaukseen.

Ps2. Kauhistus tuota kirjoitusvirehiden määrää. :D Tulin korjailemaan niitä nyt vähän jälkikäteen..

2 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Meidän mielestämme Wilma oli kyllä varsin edustavan näköinen:)

Wilma Wilhelmiina kirjoitti...

Kiitoskiitos!:)