maanantai 22. maaliskuuta 2010

2-vuotias Wilma!

Wilma täyttää tänään 22.3., 2 vuotta! Kylläpä mamman vauva onkin jo iso. Nyt vasta on alkanut huomaamaan prinsessan ulkonäöstä aikuisen kissan merkkejä.



Wilman synttäripäivä on kulunut sisällä mamman sairastelun takia, mutta hekkuja ja huomiota se on saanut ulkoilunkin edestä. Herkkuihin on kuuluneet Wilmukan lempi namit: minttunapit, almon märkäruoka-tölkin sisältö, kinkku-makkaran siivu, kerma, Royal Canin:in kitten raksut ja vielä lusikallinen koiran ruokaa, jota oli aivan pakko saada. Vielä on jäljellä lihaisa iltapala ja herkku-vitamiini annos. ;)



Tässä tietokonepöysällä se nyt loikoilee tyytyväisen näköisenä vielä kun on saanut paaljon paljon rapsutuksia ja silittelyjä mammalta ja muulta väeltä, sekä kehräillyt sylissä ja lattialla palvelijoiden harjaillessa sitä. Eikä ole päivästä äksönikään puuttunut, kun tabby-neiti on juoksennellut lelujen perässä minkä on jaksanut. Niin ja sai tuo tyttö käyttöönsä lääkemitankin ja siitä se kyllä otti ilon irti.



Mitään varsinaista lahjaa en tytölle ostanut. Eräs "lahja" on kyllä suunnittelilla, mutta sen toteutumisesta ei sitten ole yhtään varmuutta, eikä siitä nyt sitten sen enempää tälläkertaa, ehkä myöhemmin. Tietenkin rapsut ja herkut ovat paras lahja ja niitähän Wilma onkin saanut roppa kaupalla.



Oikein paljon onnea mamman 2-vuotiaalle Wilma Wilhelmiinalle!

Ps. Kuvat on sitten vanhoja, vielä 1-vuotiaasta Wilmasta otettuja.

4 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Kaunisturkkinen rinsessa - onnittelemme!

Sirpa kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut Wilmalle! :)

Elvis ja Hellumarja kirjoitti...

Voi turkasen turkanen, nyt vasta pääsin näkeen että Wilmalla on ollut synttärit ! :O
Mutta OIKEEN ISOT ONNITTELUT sulle näin jälkitassuun !!!
Oot kyllä upee neitonen ;)

Wilma Wilhelmiina kirjoitti...

Kiitokset kaikille! <3