sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Uutuuksia

Viimekerralla käydessäni Mustissa & Mirrissä perus RC:n rkasujen ja märkäruokien lisäksi mukaani tarttui tarjouksesta kaksi Royal Caninin märkäruokapussi lajitelmaa. Molempien oli oltava samaa makua ja lajia. Päädyin ostamaan Instinctiveä. Ruoka kyllä upposi kaikille, mutta en ainakaan ihan heti osta sitä uudelleen, koska se ei ole niin lihapitoista, kuin esim. Almo.



Toisena uutuutena meillä on alettu käyttää Rainbown paakkuuntuvan kissanhiekan sijasta Primacatin paakkuuntuvaa mikrohiekkaa. Ihastuin siihen syksyllä, kun Jyväskylän näyttelyssä kaikki kotikissat ekstrapalkittiin (siispä mekin) Primacatin hiekalla ja kotona kokeilussa se oli niin hyvää. Vasta nyt ollaan alettu käyttää sitä midän päähiekkana. Mielestäni Primacatin hiekkasta saa helpommin kerättyä paakut pois ja siinä kakat ja pisut eivät haise ainakaan omaan nenään melkeinpä ollenkaan.




Kallein ja ehdottomasti parhain hankinta tällä viikolla oli kameraan uusi valovoimainen objektiivi. Poppoon blogissa ei ole paljon sisäkuvia ollut nähtävillä ja se on johtunut siitä, että tuolla normaalilla putkella kuvat ovat (ainakin näillä kuvaustaidoilla) olleet joka ikinen kerta tärähtäneitä tai muuten huonolaatuisia. Salamalla niitä en ole halunnut räpsiä. Nyt on luvassa enemmän sisäkuviakin ja niinkuin melkein voi jo kuvien laadun välisestä erosta arvata, nuo Wilman synttärikuvat on otettu uudella objektiivillä. Olen ihan hulluna paparatsannut ympäri taloa niin, että kissatkin ovat jo aivan kyllästyneitä. Alkuhuumaa katsokaas. Plussana vielä se, että kuvien tausta on sumeampi!





Viimeisenä esittelen teille vielä unelman, joka jäi kaupan hyllylle keikkumaan. Kävin muutama viikko takaperin Stockmannilla ja sieltä löysin kaksi ihanaa, mutta liian tyyristä fleksiä! Toinen oli vaaleanpunainen/pinkki, jossa oli valkoisia ympyröitä ja toinen valkoinen, jossa oli erivärisiä raitoja. Ihan varmasti tulen hankkimaan tuollaisen vielä! :D

2 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Kieltämättä edustavii mirrikuvia!

Sirpa kirjoitti...

Hyviä kuvia! :)