keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Puoli kymmenen pikauutiset

Miirunpoppoon kuningaskunnassa on kaikki hyvin lukuunottamatta alkuviikkoista järkyttävää skandaalia, jonka prinsessa Wilma Wilhelmiina aiheutti. Tyttö meni ja pissasi palvelija-mamman oleskelutilassa sijaitsevaan säkkituoliin! Palvelija on tapahtumasta edelleen hyvin järkyttynyt. Prinsessa kuittaa kuitenkin aiheen kommentilla: "Säkkituoli muotoutui hyvin kuopaksi ja sen ruskea väri toi mieleeni aivan kesäisen mullan. Ajattelin, että se on täydellinen pissapaikka." Vastaavaa ei olla ennemmin tässä kuningaskunnassa nähty.

Toinen uutinen koskien kuningasperhettä on piakkoin tapahtuva madotus. Kuningas Miiru osoitti aiemmat epäilyt madotuksesta aiheellisiksi nähdessään tänään iltapäivällä keittiön pöydän päällä Drontal -rasioita. Uutinen on kauhistuttanut kissakuntaa ja he epäilevät tämän olevan kosto Wilma Wilhelmiinan aiheuttamasta häslingistä. Siitä, onko kyseessä oikeasti kosto, ei olla saatu varmuutta.

Näin uutisten loppuun vielä pari ilmoitus asiaa. Tämä poppoon päiväkirja jatkaa viikonloppuun asti hiljaiseloa. Lauantaina on kuitenkin luvassa tuloksia, kuvia ja reportaasi prinsessa Wilman kauneuskilpailuista. Viikon parhaat -sivulta puolestaan löytyy tällä kertaa vähän rennompaa materiaalia.

Sitten päivän kuvaan, joka osoittaa sen, että prinsessa Wilma Wilhelmiina ei osoita minkäänlaisia katumuksen eleitä tekojansa koskien:


EDIT. 1.10. Valitettavan nettikatkoksen vuoksi palaamme asiaan vasta huomenna! :(

6 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

o-ou. Prinsessalla näyttäisi olleen varsin varma kanta tapahtuneeseen.

Sirpa kirjoitti...

Prinsessa kävelee ylväästi. :)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Sattuhan noita. Siis jopa kuninkaallisissa piireissä!

Minz kirjoitti...

Haa, meillä Mustis-rinsessa ilmaisee paheksuntansa isännän puutteellisen tai liian hitaan kissanhiekkatoimituksen suhteen sillä, että käy lirittelemässä "muistutukset" isännän tyynylle...

Jeps! Onneksi ei sentään tätä tapahdu usein, mutta palvelusväki kyllä saa siitä vipinää kinttuihin.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Tsat-tsat, ei ollu fiksuu, Wilma! Perästä kuuluu...sanoi torventekijäkin.

Wilma Wilhelmiina kirjoitti...

Minz: ohhoh, teiltäkin löytyy siis aika vaativa prinsessa. :D

Musta ja Harmaa: Niin kuuluu! En kyllä aio ihan heti toista lirautusta päästää väärään paikkaan..