keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Huippukissa haussa

Tällä viikolla huippukissa haussa -tv sarjasta tutut Miiru ja Wilma Wilhelmiina poseerasivat kuuluisan kuvaajan Ms. Bediittan kameralle. Kuvauksien tarkoituksena oli saada mahdollisimman kissamaisenkaunis/komea lopputulos ja malleilla oli haasteena tuoda esiin maailmankuulujen suunnitelijoiden valmistamia Kissas:in ja Eskimon asuja. Kuvaukset jätjestettiin hyisessä syysilmassa.





Miirulla on kuvassa päällään Eskimoiden suunniitelema frakki. Suunnittelijat ovat kertoneet saaneensa inspiraation mustavalkoiseen frakkiin pingviineiltä. Myös valkoinen aluspaita (joka kuvassa näkyy kaulan alla), sekä lyhyet valkoiset nilkkasukat ovat kallisarvoisen Eskimo-merkin asusteita.





Wilma Wilhelmiinan yllä on tyttömäisen kaunis turkki Kissas-merkin suunnittelijoilta. He puolestaan ovat ottaneet mallia gepardeilta. Turkki on aitoa tekoturkista (okei, okei aitoa kissanturkkia...) Vaatekappale on tarkoitettu talviseen ja kylmään säähän. Lisäasuna Wilmalla on turkin alla (näkyy mahapuolella ja kaulassa) gepardi-kuvioinen potkupuku. Jalkoihin on silti tungettu valkoiset nilkkasukat ja kaulaan valkoinen kolmio-huivi. Nämäkin molemmat ovat Kissas:in suunnittelemia.

Tuomareilla on vain positiivista sanottavaa näistä huippukissa haussa -kokelaista.
He kommentoivat Miirun katseen olevan upean tyhjä ja hänen esittelevän taidokkaasti vaatekappaleita. Kuvauksissa kissan kommentoidaan olleen super oma-aloitteinen ja piiloutuvan hienosti lehtien taakse.

Wilma Wilhelmiinaa kehuttiin siitä, ettei tyttö aina muistanut esitellä vaatteitaan ja jos häntä ohjasi, tyttö suuttui kääntäen kiiltävän selkänsä kameralle. Ilmeet olivat monipuolisia ja muistikortille saatiin monta huippukissakasta kuvaa!

Ps. Laitettiin kuun alussa postiin Seinäjoen näyttelyilmot ja nyt POH-KIS:in sivuille on ilmestynyt tuomarijako. Nopeaa toimintaa! Wilmalla on lauantaina tuomarina Anne Paloluoma ja sunnuntaina Marta Ziemianska. Niinjuu, niille laiskoille, jotka eivät jaksaneet kutsulinkkiä avata, tiedoksi, että näyttelyiden ajankohta on siis 10.-11.11. eli jo parin viikon kuluttua Wilma joutuu puunattavaksi. :)

6 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Kyllähän molemissa malleissa on voittaja-ainesta, tuomareilla tulee olemaan todella vaikea valinta :)

Tervetuloa kyläilemaan meidän Trion blogiin:

http://triomiumau.blogspot.fi/

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Upeat luomukset ja upeat, kehityskykyiset mallit!

Ana kirjoitti...

Täydet kympit kummallekin mallille. Kissat ei voi olla epätäydellisiä!

Helena ja Blackie the Cat kirjoitti...

IHANA! Upeet mallisuoritukset, yleisöäänestyskin on näämmä yksimielinen ;)10 tulee täältäkin :))) Myös kuvaajatyöskentely on fantastista (ihmekös, kun on huippukuvaaja ollut paikalla)

Mindy kirjoitti...

Noni, tämmöistä mallimisukkaohjelmaa viitsii jo katsoakin. :)

Bediitta kirjoitti...

Kaksikko kiittää keuista! Samoin kuvaaja! *puanstuu*

Taru, käytiin vastavierailulla ja hyvältä näytti!:)

Mindy, niin onhan tää huippukissa haussa aivan eri tasoa, kun huippumalli haussa! :D