perjantai 8. tammikuuta 2010

EläinlääkärissäOllaan jo pitkään harkittu noiden tytsyjen, Miukun ja Mirrin, leikkauttamista ja nyt sitten heti alkuvuodesta ajattelin, että nyt tai ei koskaan ja niin vaan oltiin eilen eläinlääkärissä leikkuuttamassa Mirri. Oli sitten todella vaikea valita kumpi viedään, kun molempia ei voinut, koska meiltä on jo tilattu pari pentua joiden pitäisi olla tabby-turkkisia. Ei sitten yhtään olla tietoisia koska pentue on tulossa ehkä jo tänä vuonna tai vasta vuoden päästä.

No kuitenkin. Elläinlääkäritädillä oltiin vierailulla sekä Mirrin että Miirun kanssa. Matka meni kuunnellessa Mirrin serenaadia ja välillä Miiru liittyi lauluun mukaan. Perillä otettiin rokotukset (tai siis kissat saivat ne...) ja sitten Mirri jäi tunniksi steriloitavaksi. Kotimatka meni hiljaisissa merkeissä, kun Miirunkaan ei viitsinyt alkaa hoilaamaan yksin. Pojallakun ei ole mikaan kovin kaunis lauluääni. Eihän kukaan voi olla täydellinen!

Jo heti laskiessani Mirrin kuljetuskopan kylpyhuoneen lämpimälle lattialle yritti kissa ihan pökerryksissä ulos kopasta. Se kun ei ole pörrikän mielestä mikään maailman mukavin paikka. Aika hyvin se hoiperteli ulos pari kertaa kaatuen. Tytsy sai hienon kalsareista tehsyn puvun päälleen ja nukkui tyytyväisenä melkein koko illan. ;D


Tältä Mirri näytti illalla.

Tänään pörrikkä on vielä vähän ollut heikkona, mutta kyllä se siitä!

Edit.
Niin juu unohdin mainita, että se Jyväskylän näyttely tältä talvelta taisi nyt sitten jäädä väliin, kun tuli mietittyä asiaa liian kauan ja näyttely tuli salakavalasti täyteen. No, ei tähän maailma kaadu korvataan tuo show sitten vaikka kevään Tampereen näyttelyllä tai Kes-Kis:in kesän näyttelyllä. ;) Niin ja ei siihen Seinäjoenkaan näyttelyyn ole enää kuin vajaat kolme kuukautta.

6 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Mirrillä on hieno puku. :) Onneksi steriloinnista toipuu yleensä nopeasti.

Elvis kirjoitti...

Raukkaa sua Mirri ! :O Mutta onneks sä siitä nopeesti toivut ja pidän kovasti tassua sulle että toivut äkkiä ja pääset tuosta puvusta eroon, sillä tiedänhän mää ettei me kissat tykätä kun pakon edessä tuommosista ;)
Terkkuja koko poppoolle ja mahtavat fiilikset viikonlopulle !!!

Musta kirjoitti...

Mirri-parka, kyl sää kohta oot ihan ehjä *lips* *lips*

Anonyymi kirjoitti...

No voi että, onpas sulla ollu urakkaa ! UUsi blogi, ja päälle vielä eläinlääkärikeikkaa !
Kirjoitan nyt tällä kasvattajanimellä, olen siis se Hellu Misuineni ja uusine tuulineni :)
Joo meiltäkin jäi Jyväskylä väliin, ei nyt kerta kaikkiaan ole ehtinyt. Voi tänne blogiinhan sä saisit vaikka videleikkeitäkin laitettua !

Paulette kirjoitti...

Ikäviä nuo leikkaukset, mutta onneksi niistä toipuu nopeasti! Mekin odottelemme, että Hermannille tulisi sen verran ikää, että se voitaisiin leikata. Meinaa käydä jatkuvasti Nennun kimppuun, eikä Nennu siitä tykkää...leikattu kun on.

Mari kirjoitti...

Voi kun on kaunis kissa! Niin nätti, niin nätti! :)

Tuo kalsaripuku on vallan mainio, hihih.. :)