sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Vierekkäin

Kissat saivat tänään olla hetken niille sisustetussa kämpässä, kun puuhailin jotain koiruuden kanssa. Kissat kun tulevat aina kateellisiksi, jos hiemankin vain leikin tai rapsuttelen Nessua (koiraa) ja koko porukka tulee saman tien härnäämään koira-parkaa.

Hieman jännitti kuinka Mirri ja Miuku suhtautuisivat, kun joutuisivat olemaan niin lähekkäin neljän seinän sisällä. Siskokset kun eivät ole tulleet enää pariin vuoteen hyvin toimeen. Miuku on ottanut itselleen kuningattaren paikan ja Mirri on joutunut tyytyä almepaan arvoon. Todellakin alempaan sillä Miuku vartioi talon portaita ettei vaan kukaan häntä alhaisempi pääse livahtamaan portaita ylös yläkertaan. Ja se ainut porukan alempi on tuo Mirri reppana, joka niin kovasti tykkää loikoilla yläkerran sohvilla ja katsella ikkunasta ohi liiteleviä lintuja ja lumihiutaleita. Siispä Mirri on parin yhteenoton jälkeen on todennut parhaaksi juosta lujaa portaat ylös ettei Miuku vain huomaa, kun eihän tuota yläkertaa kukaan pysty vastustamaan.

Sitten palataan taas tähän päivään...
Kun menin antamaan kissoille ruuan huoneeseen, ja avasin oven, istuivat Miuku ja Mirri vierekkäin oven viereisellä tuolilla odottaen ruokaa. Olin aivan äimän käkenä ja pudotin meilkein ruuat lattialle kun näin tuon. Eivät ole pariin vuoteen enää toistensa vieresä istuneet tai loikoilleet tuolilla tai missään muuallakaan lukuunottamatta tietenkin ruokahetkiä jolloin Miukukin (onneksi!) antaa Mirrin syödä rauhassa. Välillä jopa samasta kiposta. Saisi tuollaista vierekkäin istumista näkyä useamminkin!

Ei kommentteja: