torstai 28. tammikuuta 2010

Takaisin!

Hitsit kun nää koneet vaan on kovia temppuilemaan, kun ennen joulua ja uudenvuoden jälkeen oli netti pimeänä. Nyt taas pari viikkoa sitten tää kone sai jonkun kamalan viruksen ja se tuli aivan kuumeeseen. Me tietysti vietiin se lääkäriin ja aivan vasta nyt on kone selvinnyt flunssasta ja viruksesta. Kyllä se flunssa sitä vielä hieman uhkaili ja koneelle meinas tulla takapakkia, mutta onneksi koneen vastustuskyky oli niin voimakas, että ilkeä viruksen poikanen siirrettiin karanteeniin.

Onneksi tuo kone ei ole kuitenkaan tartuttanut viruksiaan ja flunssiaan meihin kissoihin ja ollaan pysytty kaikki ihan terveinä. Mirrinkin leikkaushaava on hyvällä mallilla ja tyttö muutenkin toipunut hyvin.

Ulkona on taas kovat pakkaset ja se villapaita olis meille kisuillekin kyllä tarpeen, mutta kun tuo Wilma ei vaan millään meinaa paljastaa mihin se on meidän ulkoilupaidan vienyt piiloon. Mamma kyllä kovaa vauhtia yrittää tehdä uutta mutta meinaa vaan aika vieriä niin lujaa eteenpäin että jos joskus ehtii puikulat saada käteen pitää ne melkein saman tien laskea ja keriä lanka takaisin laatikkoon.

Toissapäivänä lähti Miirun ja Wilman Seinäjoen näyttelyilmot postiin. Nyt sitten vain odottelemaan näyttelyä...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kovasti on joo viruksia nyt liikkeellä ;). Kyllä ajateltiin näyttelyyn tulla, mutta vain sunnuntaina tällä kertaa. Jos huomaat minut, niin vedä hidasta, minä olen niin tollo etten ehkä muuten tunne, ja hermona kun pitää nyt eka kertaa itse näyttää kissaa..HUI !!!