keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Muukalaisia reviirillä!

Meillä on täs muutaman päivän ajan pyörinyt toinen kolli meidän reviirillä. Itse asiassa se on kuljeskellu täällä jo pari kertaa aikaisemminkin talven aikana ja vaikka mamma on mun kehotuksesta ottanutkin yhteyttä naapureihin ja löytänyt kissan palvelijat, ei poika vaan millään meinaa pysyä omalla tontillaan! En oo meidän poppoon ainoana kuningas puolisena viittiny käydä tyypin kimppuun näyttäen kuka täällä oikein määrää, koska 1. Miuku on kieltänyt, 2. se näyttää liian heikolta (mun haboilla se olisi lihamuusia) ja kolmanneksi vielä, oonhan herrasmies.
Mamma ja Miuku on alkaneet lässyttää sen ulkonäöstä. Mamma jauhaa kuinka se olisi täydellinen poikaystävä Miukulle ja kuinka ihania pentuja niille tuliskaan, koska kolli tabby ja vielä punainen! Meidän onneksi Punatulkku on leikattu. Ties mitä mamma olis keksinyt. Miuku puolestaan hehkuttaa kuinka "komistus" niin ihanasti lirkuttelee omia keksimiään rakkausrunoja pensaista. Lisäksi Wilma ja Mirri hihittelee tunkeilijan super hiirenpyydystystaidoista. Meidän talon tytöistä on tulossa ihan höperöitä sanon minä!
Katsokaa nyt näitä ja tehkää omat päätöksenne siitä onko se nyt sitten muka niin komea..Lisäksi tässä kun nyt pääsin vauhtiin niin voisin kertoa toisestakin herrasta, joka vieraili usein tonttirajojemme sisäpuolella. Se puolestaan oli musta ja pitkäkarvainen. Varmaan sekin jokin Miukun salarakas. Ette arvaakkaan kuinka mamma oli kiitollinen, että laittoi Miukun hihnaan tuona kesäpäivänä, kun muukalainen tänne ilmestyi ensimmäisen kerran. Tämän tapauksenkin palvelijat saatiin kiinni eikä kattia sen jälkeen ole näillä markeilla näkynyt. Toivottavasti ei enää tulekaan.
Saatte nyt siitäkin kuvamateriaalia arvosteltavaksi. Varoitus siitä, että tuo toinen kuva on aika ällö!

Nyt voisi melkein laittaa äänestyksen pystyyn siitä, kumpi näistä on oikein komeampi?

2 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Komeita ovat molemmat, mutta ehkä tuo punavalkoinen kissa on komeampi. :)

Musta kirjoitti...

Ihan älyttömän komeita ei-harmaaraidallisia kumpikin! <3