lauantai 18. helmikuuta 2012

Näyttelyvuoden aloitus



Mistä tietää, että viikonloppuna on tulossa näyttely?

1) Mamma höpisee viikolla riemuissaan mulle: "Pikku Hilma, ens viikonloppuna mennään näyttelyyn, eikö ookkin mukavaa!" ...Ja muuta soperrusta.

2) Mamma on käynyt kaupassa ja pusseja tarkastellessa nenää ja silmiä käyttäen löydän sieltä Rainbown kritallihiekkaa.

3) Loppuviikosta huomaan valkoisen näyttelylaukun ilmestyneen lojumaan huoneen nurkkaan.

4) Mut jätetään hetkeksi yksin kylppäriin, josta löytyy pari pyyhettä uhkaavasti odottamassa ihmisten vessanpytyn päällä.

5) Mamma kömpii ovesta sisään kynsisaksien kanssa. Hiirenpyydystys veitseni leikataan tassuista.

6) Huomaan seisovani suihkun nurkassa, ja mammalla on kädessään outo esine, josta tulee vettä.

Tälläkin viikolla kaikki nämä kuusi sääntöpykälää kävivät toteen. Tänään kuitenkin 5) ja 6) sääntö toteutuivat väärässä järjestyksessä (Never happened before!). Juuri tunti takaperin mamma suihkutteli turkkiani oikein kauniiksi. Vesi ja kastuminen on tylsä juttu, shampoon laittaminen vielä ärsyttävämpää, mutta kauneudesta pitää kärsiä. Vasta tämän kärsimyksen jälkeen mamma leikkasi tassuistani kynnet. Outoa.


Mun pitäisi siis huomenna suunnata tassut kohti Jyväskylää. Tai toisin sanoen auton nokka ja samalla boxin suu kohti Killerin ravirataa. Herätys on tällä kertaa tosi aikainen, kun taivaalta pyryttää vissiin koko aamun valkoisia palleroita, ja ajokeli ei ole kovin kehuttava. Niin juu ja maintitaan nyt vielä, että tuomari on Lotte Borch, DK.

1 kommentti:

Hellu ja misut kirjoitti...

Moi! Vai on teillä näyttelyvauhti taas päällä. Kiva :) Tuokaahan ruusukkeet taas kotiin ! Juu tuon kirjastokissa olen minäkin lukenut jokunen vuosi sitten. Inspiraationa on toiminut, meillä Blackie toimii terapiakissana :)
Mutta onnea sinne näyttelyyn ! kerro miten meni!