perjantai 18. toukokuuta 2012

Mistä näitä tabbyja oikein tulee?

Meillä on viimeviikkojen aikana pyörinyt tontilla patsi se punainen tabby-kolli, josta kirjoittelin tässä postauksessa, myös yksi ruskeatabby. Tietääkseni kukaan naapurikaan ei ole uutta kissaa ottanut, että olisiko tämä tullut sitten jostain kauempaa. Meidän portailla se kuitenkin silloin tällöin päivisin pyörii ja illalla, kun menee tarkistamaan onko ovet lukossa tämä samainen mouruaja saattaa yrittää pyrkiä sisään. Välillä tuo leikkaamaton poika kuitenkin on pitkiäkin aikoja näkymättömissä. Omistaja sillä kyllä varmasti on, koska aika se näyttää hyväkuntoiselta ja vaikuttaa suht rohkealta..



Tuolta näyttää tämä kyseinen muukalaisherra.

Tämän taabyilmestyksen lisäksi meillä on edelleen vieraillut se punainen tabbypoika. Punikin omistajalle ollaan kissa viety muutaman kerran, mutta aina välillä komistus kuitenkin palaa takaisin. Ehkä tämä tabbykissojen virtaus vähenee kesämmällä, kun naaraiden kevätkiima hajuja ei esiinny näillä alueilla enää niin paljoa.

Tuossa jo vanhastaan tuttu punikkipoika. Onkos teidän muiden tonteilla vieraillut muukalaisia?

4 kommenttia:

Mindy kirjoitti...

Komeita vierailijoita teillä, toivottavasti se oma kotikin löytyy ainakin ruskeatabbylle.

Naapurin kissa kerran asteli suoraan meidän kissan ruokakupille, tämä siis kerrostalossa lapsuudenkodissa. Muutenkin arka Minni oli hyvin ihmeissään moisesta röyhkeydestä.

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Onpa komeita poikia! Mutta huolettaa sellainen vaeltelu kyllä.

Meillä ei ole käynyt vieraita. Yksien sukulaisten luona kyllä käy. Niiden tupaan marssii koko naapuruston lemmikit kuin kotiinsa :D

Hellu ja misut kirjoitti...

Moi! Kyllähän noita muukalaisia meilläkin liikkuu. Öisi joskus herätään semmoseen mourukonserttiin että! No onnesi ovat etes komeita katottavia nuo muukalaiset :)

Bediitta kirjoitti...

Jep, onhan noi ihan komeita poikia molemmat.:)
On se hullua, kuinka vieraat kissat vaan marssii jopa sisälle asti.