sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Comfort without the words

Ihmisten huonoina päivinä kuka osaisikaan lohduttaa ilman sanoja paremmin, kuin kissat (ja koirat ja muut karvatukset ja karvattomatkin eläimet). Kissan sylissä pitäminen/silittäminen laskee tutkitusti ihmisen verenpainetta. Itseä kehräävän palleron rapsuttelu tai ihan vaan läsnäolo rauhoittaa ja tekee paremmalle tuulelle. Tuollainen katti kun on niin huoleton ja tyyni. Jo kuvien katselu tuollaisista söpöläisistä tekee päivästä paremman.

Tällaisten muka viisaiden alkusanojen myötä päivän aiheeseen. Kaivelin tuossa vanhoja albumeita ilahduttamaan päivääni ja sieltä valitsin muutamia onnistuneita julkaisemattomia otoksia, joita on siis luvassa seuraavaksi. Luvassa on lähinnä posetusta.



Peeäs: Huomenna alkaa, ja ken tietää, jos saadaan vaikka samana päivänä valmiiksi, blogin siivoaminen. Päivitetään kamulista ajalleen ja lisäillään ja poistellaan pienitä juttuja. :) Nyt otan suunnan kohti kattusten hiekkistä, jota olen koko päivän onnistunut välttelemään. Näitä huonoja puolia kissan omistamisessa...

4 kommenttia:

Mindy kirjoitti...

Ihanan aurinkoisia kuvia, joista voi melkein aistia lämpimän turkin.

Sirpa kirjoitti...

Ihania kuvia! :) Kissoista ja kuvista tulee hyvälle tuulelle. :)

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Ihania kuvia!

Kyllä kissan läsnäolo rauhoittaa tiukemmankin tilanteen.

Miirun poppoo kirjoitti...

Kiitokset kehuista! :)